O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Sprzedam m/y"Marzenie Admirała"

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
wklimczakwklimczakUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Postanowiłem- aby realizować marzenia sprzedaję "Marzenie..."
Oferta -p://www.moto.allegro.pl/item976953219_komfortowy_jacht_motorowy_dla_10_osob.html
Więcej - http://www.marzen...mirala.pl/
Pozdrawiam Włodek Klimczak.
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 16 lat temu
Nooooo! Włodku! Zwaliłeś mnie z nóg tym anonsem. Może napiszesz mi co się stało?
Pozdrawiam,
Adam.
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
wklimczakwklimczakUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Zważywszy, że życie jest sztuką kompromisów, w życiu nie można mieć wszystkiego, a mnie więcej frajdy sprawia konstruowanie, budowanie i testowanie (najlepiej w długich rejsach), aniżeli tylko czarterowanie barek postanowiłem podjąć próbę sprzedaży "Marzenia...".
Łatwo nie było, jest to bardzo osobista jednostka, posiadająca aż nadto technicznego wyposażenia i zabezpieczeń na wypadek przypadku.
Na dodatek budowana obecnie barka jeszcze daleko od wody, a tu mnóstwo pomysłów na następną, chyba jeszcze lepszą.
Pozdrawiam-Włodek.
D
dziadek1077Użytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Powodzenia w akcji Panie Włodku. Będzie budżet na "Marzenie II". Piękna barka. Dziękuję za pokanie jej na WTŻ w ubiegłym roku

powodzenia i stopy wody

Andrzej
pozdrawiam z największej Łodzi w Polsce Wink
Andrzej
D
DavidNowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Witam Panie Włodku,

Jaka cena by Pana interesowała za Marzenie Admirała?

Pozdrawiam
David
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.