O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Odszedł na Wieczną Wachtę nasz Kolega

Ostatnia aktualizacja 15 lat temu
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 15 lat temu
Cytuję za Forum Motorowodnym Przeglądu Motorowodnego, którego uczestnikiem, podobnie jak u nas był Nasz Nieodżałowany Kolega Dariusz Stefan SP2BZW.

Cytat

Nasz forumowy kolega Darek Stefan- SP2BZW - przepłynął na drugą stronę życia.
Będzie czekał na nas po tamtej stronie aby odebrać cumy naszych łodzi...

Darku - zostawiłeś po sobie ślad w naszym życiu pomagając wielu z nas rozwiązać różne problemy.
Żegnamy Cię, pływaj beztrosko razem ze swoim ukochanym psem który poszedł za Tobą.
Darek zginął wczoraj w wypadku samochodowym.

Wraz z nim zginął jego ukochany pies, który był znany przez naszą brać, gdyż jego wizerunek stanowił awatar naszego Przyjaciela.

Nie znałem Darka osobiście, choć w planach na ten rok miałem spotkanie z Nim w Bydgoszczy, gdzie mieszkał. Pamiętam Go jako bardzo usłużnego, miłego i pomocnego Człowieka. Jest mi bardzo smutno! To już drugi członek naszej załogi, po Adamie Reszka, który odchodzi, pozostawiając mnie w ciężkim Bólu.

Cześć Jego Pamięci!
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
Edytowany przez przylodz dnia 07.06.2011, 15 lat temu
marek56marek56Użytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Ta wiadomość kompletnie mnie zaskoczyła. Nie znałem Darka osobiście ale miałem okazję raz czy dwa mieć z Nim łączność radiową. Był krótkofalowcem tak jak i ja. Bardzo będzie nam Go brakowało.
Marek56 /SP9OYP/
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.