Cytuję za Forum Motorowodnym Przeglądu Motorowodnego, którego uczestnikiem, podobnie jak u nas był Nasz Nieodżałowany Kolega Dariusz Stefan SP2BZW.
Cytat
Nasz forumowy kolega Darek Stefan- SP2BZW - przepłynął na drugą stronę życia.
Będzie czekał na nas po tamtej stronie aby odebrać cumy naszych łodzi...
Darku - zostawiłeś po sobie ślad w naszym życiu pomagając wielu z nas rozwiązać różne problemy.
Żegnamy Cię, pływaj beztrosko razem ze swoim ukochanym psem który poszedł za Tobą.
Darek zginął wczoraj w wypadku samochodowym.
Wraz z nim zginął jego ukochany pies, który był znany przez naszą brać, gdyż jego wizerunek stanowił awatar naszego Przyjaciela.
Nie znałem Darka osobiście, choć w planach na ten rok miałem spotkanie z Nim w Bydgoszczy, gdzie mieszkał. Pamiętam Go jako bardzo usłużnego, miłego i pomocnego Człowieka. Jest mi bardzo smutno! To już drugi członek naszej załogi, po Adamie Reszka, który odchodzi, pozostawiając mnie w ciężkim Bólu.
Ta wiadomość kompletnie mnie zaskoczyła. Nie znałem Darka osobiście ale miałem okazję raz czy dwa mieć z Nim łączność radiową. Był krótkofalowcem tak jak i ja. Bardzo będzie nam Go brakowało.
Marek56 /SP9OYP/
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies