O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

fajna stronka

Ostatnia aktualizacja 17 lat temu
G
grzegorzUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
www.micharms.de na tej stronce jest mnóstwo zdjęć "reńskich" łodziarek. Kiedyś się zastanawiałem ile barek pływa na Renie. Tam jest ich prawie 3000. A wielu nie ma.
Fajna stronka do pooglądania.
Tym naszym "mądrym ekspertom" można pokazać np. załadowane Camaro, które jeździ z prawie 500 kontenerami w zestawie z 3 pudłami.
Może w końcu zrozumieliby jakie możliwości daje rzeka
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Panie Grzegorzu!
Po kliknięciu w podany przez Ciebie link otwiera się stronka www.Stüürman.de
Na jej głównym podlinku dotyczącym statków śródlądowych jest
" Niedersachsen 8" jeden ze statków floty NVG.

Nie wiem o jakich "mądrych ekspertach" myślisz, ale ja przepływałem na tym i pozostałych sześciu "Niedersachsenach" 12 lat w tym 9 jako kapitan.
Później byłem przez 6 lat kpt.( z uprawnieniami ADNR) na tankowcach-zbiornikowcach, a teraz mam własną firmę i uważam się za "eksperta" nie tylko na tym Portalu.
Pozdrawiam
Edytowany przez x5 dnia 09.03.2009, 17 lat temu
G
grzegorzUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Panie Józefie.
Primo:aby obejrzeć zdjęcia należy wejść: http://www.michar...nenschiffe a następnie kliknąć galerie. Tam jest podział na frachty, tanki, pchacze, pasażery i inne. Niestety z przykrością muszę stwierdzić,że nie ma tam Pana Inki, nad czym szczerze ubolewam.Tak z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć( obejrzeć) na czym Pan pływa.
Secundo: jeżeli chodzi o Pana kwalifikacje, to muszę się przyznać,że osobiście dla mnie każdy,kto ma taki papierek, na którym jest napisane,że może pływać chociażby do Duisburga jest "gościem", a z tego co mi wiadomo,Pan może pływać znacznie wyżej.Tak więc mnie osobiście Pan o swoich kwalifikacjach nie musi przekonywać. Ja w odróżnieniu od Pana patentu reńskiego jeszcze niestety nie posiadam.
Jeżeli chce Pan znaleźć" mądrych ekspertów",o których pisałem, to generalnie i zdecydowanie nie na tej stronie.
Miałem na myśli większość pracowników naszej administracji państwowej.

Pozdrawiam
Grzegorz
Edytowany przez Apis dnia 10.03.2009, 17 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.