O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

gdzie jestes? Co robisz

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
Zbigniew ToporowiczZbigniew ToporowiczNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Dzień dobry

Zgodnie z prośba Andrzeja rozpocznę wpisy w tym temacie

Po skonczeniu TŻŚ 5 lat studia WSM Gdynia, 11 praca na rybakach w Odrze Świnoujście i od 1990 roku włąsna fima Marine Serrvice Poland do dnia dzisiejszego

Zbigniew Toporowicz
1974 VB
Zbigniew Toporowicz
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Od 20 lat mieszkam i pracuję w Niemczech.Przez 12 lat byłem zatrudniony na stanowisku sternika a później kpt. w firmie NVG Hannover.
Obecnie rozpocząłem 6-ty rok pracy w firmie V.M. Tankschifffahrt z Bremen.
Jestem kpt. na TMS "INKA".
Zatrudnionych jest tutaj jeszcze kilku naszych kolegów z TŻŚ.
W mojej załodze jest też Janusz Mickiewicz kolega z rocznika 1975.
Na ST "Heinrich" pływa kpt.Leonardo Kaczorowski rocznik 1976,
a na TMS "Karl" Maciek Bergier jako drugi kapitan.

Pozdrawiam Józek Węgrzyn
Edytowany przez x5 dnia 27.06.2007, 19 lat temu
Darek KopczynskiDarek KopczynskiNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Jestem absolwentem TŻŚ Wrocław w 1981 roku.Od momentu skończenia szkoły pracuje w ulubionym zawodzie.Obecnie pełnie obowiązki kapitana na tankowcu "PIZ JULIER" w szwajcarskiej firmie FLUVIA AG z Bzylei.B) Pozdrawiam Darek Kopczynski.
LeonardLeonardPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 18 lat temu
Jeszcze do niedawna "u holendra"... 6 lat ... Teraz współwłaściciel bareczki "Extreme"... Pływamy dla Kanal Spedition po Zagłebiu Ruhry...

Pozdrawiam
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 17 lat temu
Poszukuję kontaktu do Henia Smolnickiego. Dawno temu nasze kontakty urwały się , a szczerze mówiąc zatęskniłem za tym Dziwakiem.

Pozdrawiam
Janusz Prusaczyk
Szczecin
tel 501631081. 0914306090
Będę wdzięczny za pomoc
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
mech90mech90Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Jestem absolwentem TZS Wroclaw rocznik 1990,Profesor Popowicz.Pracuje na pchaczu M/v Mary Harter w firmie AEP Paducah KY.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Waldek Szmigielski.
slepowronslepowronNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Poszukuje kolegi Bogdana Sułkowskiego ukon.szkoły r.58 rodem z Sompolna.Pozdrawiam rowniez Stefana Wardenskiego był naszym dowodca pluton 4 kl.B Jacek Sługocki vel Slepowron.
Jacek Sługocki
zbyszek1zbyszek1Użytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu
Przeczytałem Wasze posty i naszła mnie taka myśl, a właściwie dwie - jedna miła, a druga niemiła.
1. Miło jest czytać, że nasi rodacy są cenieni poza granicami
2. Szkoda, że nie ma dla nich pracy w kraju.
Tak rozumiem te wpisy.
Pozdrawiam z nadzieją, że wreszcie i u nas w kraju "coś ruszy" w sprawie żeglugi śródlądowej.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.