O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Poszukuję statku do odbudowy

Ostatnia aktualizacja 19 lat temu
kojkojUżytkownik Użytkownik
Dodano 19 lat temu
Witam
Pozazdrościłem Panu Jurkowi i poszukuję statku do odbudowy. Jestem ( jesteśmy, bo działam w stowarzyszeniu) bardzo zaintereaowany wiślanymi parowcami. Może coś tam nad Wisłą leży w krzakach?
Dziękuję za wszelkie pomocne informacje.
koj
M
mbvolvoNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Jest tego dużo na zegrzu tylko czego szukasz? Z maszyną parową i kołami to chyba tylko jeden jest. W Ryni spoczywa podobno Świerczewski który z 5 lat temu jeszcze był kompletny ale złom skoczył do góry więc zostało wszystko ścięte do pokładu. Coś stoi na brzegu wyciągnięte i służy jako składnica książek
kojkojUżytkownik Użytkownik
Dodano 19 lat temu
Chyba mnie poniosło z tymi parowcami, jednak dalej szukam czegoś do odbudowy, będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam koj.
K
kaczor_gUżytkownik Użytkownik
Dodano 19 lat temu
jest ciekawa krypa w porcie czerniakowskim :) ale to raczej barka trochę ją ktoś uwikingowiał i glupio wygląda ale pływa :)
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.