O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Żegluga na Odrze w XIX wieku

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
P
Piotr_UrazNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 13 lat temu
Mój antywirus się wściekł po wejściu na ten adres - uprzedzam....
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
zbyszek1zbyszek1Użytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu
Dziękuję za ostrzeżenie, już chciałem wchodzić. Może usunąć ten adres, żeby nie narażać innych na kłopoty ?
J
jonaszNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
spoko...spoko... u mnie wszystko działa. tylko szkoda, że tekst jest w ..."w nie chrześcijańskim języku "... :)
zbyszek1zbyszek1Użytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu
OK. U mnie tez działa, tylko faktycznie język paskudny.
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu
Swietny i ciekawy material...
GregGregAdministrator Administrator
Dodano 13 lat temu
Ale wszystkie obrazki mój antywirus wyrzucił z tekstu. Widocznie zawierają w kodzie szpiegowskie łańcuszki. Radzę jednak ostrożność.
P
Piotr_UrazNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
Autorem jest były mieszkaniec Urazu zafascynowany Odra i żeglugą na Odrze. Pisze oczywiście w języku i duchu niemieckim, ale temu nie ma co się dziwić ... Ma jednak dostęp do pamiątek i dokumentów, dla nas czasami niedostępnych. Wspomnienia budowniczych statków i marynarzy żeglugowych są ważne dla nas, współczesnych użytkowników tych szlaków. Barki budowane w Urazie przed wojną do dziś pływają po rzekach Europy, nikt ich nie zezłomował. Polecam, mimo kłopotów z reklamami inne strony tego Pana.
N
natalka_k88Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
serio fajny artykuł, polecam! dużo ciekawych informacji. nie czyta się może płynnie, raczej z pewnymi problemami, ale spoko ;) google translate pomógł i nie ma źle ;) prawie wszystko, o dziwo, udało mi się zrozumieć
hakuna matata i do przodu!
P2JP2JUżytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu

Cytat

Apis napisał(a): Mój antywirus się wściekł po wejściu na ten adres - uprzedzam....

Etam, warto przewalczyć ten uraz do wirusów i włączyć.
Dodano 13 lat temu
Ja tak zrobiłem, ale po prostu ostrzegłem innych.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
S
SzygyUżytkownik Użytkownik
Dodano 13 lat temu
A tak przy okazji Urazu ujawnił się nie znany oficer Greg z trzema postami od 2007 roku.
Dodano 13 lat temu
Czy ważna jest ilość czy jakość? Oprócz postów napisał np. niezły artykuł, który pewnie czytałeś: http://www.zeglug...cle_id=283
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.