O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

luxemburg rodzinne

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
B
BARTI7BPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
przez dwa lata pracowałem w firmie luxemburdzkiej do tej pory nie wypłacili mi rodzinnego co mam robić?????Barti
PawkoPawkoPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Tak dlugo czekales? Sorki ale ja nie mam pojecia...
Paweł "Pawko" S.
Praca na Renie - marzenie.
H
heliozzPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Kolego, rodzinne wypłaca Państwo, a nie firma i należy w tym celu złożyć odpowiednie wnioski, wyślij coś więcej na priva to postaram się pomóc, bo nie wiem czy składałeś wnioski i Ci odmówiono, czy czekałeś aż pieniądze same przyjdą
Henryk72Henryk72Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam! pracowalem via Luxemborg 1 rok. zalatwianie dodatku na dzieci (kindergeld) zajelo mi prawie 2lata! jedyne co moge poradzic to:
1 nie telefonowac - nic sie nie zalatwi lub nie odbieraja
2 fax na okraglo po pare razy te same dokumenty bo czesto gina
3 tlumaczyc polskie zaswiadczenie u tlumacza ( wazna jest pieczec!) i wysylac orginaly poleconym tak oby miec podkladke!
Jak sie ich ostro przycisnie do muru do placa z opuznieniem ale za to co do centa!
kolego rafi :sprawa jest delikatna bo kasa ci sie nalezy ale jak zglosisz to ruszy sie temat alimentacji , jak ci podwyzsza alimenty a prace stracisz to potem obnizyc prawie niemozliwe. pozdrawiam
Henryk72Henryk72Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam!
Zawsze chetnie i bezinteresownie pomoge. sam przeszlem droge przez meke z urzedami i znam ten bol. wrazie co dzwoncie 0660796081 . prosze po swietach , teraz 100% czasu dla rodziny - wybaczcie :)
M
markminasNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Witam !

Dobrze, że tu trafiłem :-)

Mam podobny problem jak rafi19740111.
Czy możesz mi napisać na priv jak potoczyła się twoja sprawa ?
P
piernik3Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
też miałem i nadal mam ten problem.Złożyłem wszystkie dokumenty ,odpisali mi ,że wszystko ok a po pewnym czasie,że jeszcze coś potrzebva i tak na okrąło pieniędzy nie ma mam kolegów,którzy mają ten sam problem od kilky lat i nic nie3 mogą załatwic nie wiem jak teraz bo już nie pracuję pod

Luxemburgiem i nie wiem czy jeszcze coś uda mi się uzyskac
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.