O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

sprzedam barkę

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
P
pychyrNowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
jestem zainteresowany kupnem barki w celu zaadoptowania jej na restauracje? jakie są rozmiary tych barek i cena?
W
waldek66Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Witam, nie jestem "wilkiem rzecznym"jak wiekszosc ludzi na forum,dlatego moje dyletanckie pytania.
-Chcialbym kupic barke i zaadoptowac ja na zacumowane mieszkanie, czy stan tych barek jest odpowiedni do tego celu?
-Czy istnieje mozliwosc (czy pozwalaja na to przepisy)
na przecholowanie jej do Irlandi- Dublin?(Czy tylko rzekami?)
-Czy istnieje mozliwosc doholowania barki do Berlina?
Pozdrawiam! waldek[waldeksmoczynski@interia.pl]
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Czyli potwierdza się to co wszycy na kanałach już wcześniej przypuszczali Reederei Th-Ohl (Thomas Ohl)... "geht den Bach runter".
Kto następny bo wróble ćwierkają, że....jednej z większych niemiecko-polskich firm żeglugowych grozi to samo?
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 17 lat temu
Kolego Baghira,
proszę o uzupełnienie danych w profilu, w przeciwnym wypadku będę zmuszony osunąć te ogłoszenia i zablokować konto.
A Tobie się Skipper dziwię że gadasz z anonimem :-)))))
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Teos!
Masz rację jeżeli nie uzupełni danych to go usuń.Ja z nim nie dyskutuję tylko wyraziłem swoją opinię.
Dodano 17 lat temu
Bardzo przepraszam kolegę Baghira.W ostatnim czasie prowadzimy dość intensywną dyskusje na temat ograniczenia anonimowości użytkowników portalu i padł On pierwszą ofiarą. Rzeczywiście w trakcie rejestracji nie ma słowa o konieczności podania takich danych jak imię czy nazwisko.
Pozdrawiam i proszę nie żywić urazy
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Wycofuję mój komentarz.
Edytowany przez x5 dnia 12.10.2009, 17 lat temu
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Ciekawa odpowiedz na ogloszenie o sprzedazy.
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Kochany" Smoku Wawelski"/zobacz profil Baghira/, z podawaniem nr 997 jako własnego to bym się raczej wstrzymał.Tu już pachnie głupotą a nie poważną ofertą.Teos - ja bym go jednak wypierdzielił za burtę.
Józef Bosman Feliga
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Dla mnie to raczej dobry zart i odpowiedz na atak,usmialem sie z tego smoka wawelskiego do lez.Widze,ze to polowanie na anonimow powoli staje sie fobia.
Dodano 16 lat temu
Cześć,
Bosman Józef: Chyba nie ma potrzeby, mam wrażenie że sam wyskoczył ;-)))
Marand: też się uśmiałem ze smoka, natomiast nie zgadzam się z fobią ani z polowaniem. Oczywiście mogę się mylić ;-)
Pozdrowienia z Bonn
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Drodzy Koledzy: @Teosie, @Bosmanie Józefie i @Marandzie !
Odpowiem każdemu z Was w jednym komentarzu.
Ponieważ @Baghira uzupełnił(a) swój PROFIL nie powinniśmy traktować jako "anonima"....
"Baghira" ma jadnak wiele znaczeń i "twarzy"...Jest: szybkim motorem, pistoletem a przede wszystkim zwinną czarną panterą.
Kim jest jednak na prawdę @Baghira dowiedziałem się dopiero kilka tygodni temu.

@Bosmanie Józefie - oferta sprzedaży statków była naprawdę na serio bo armator wystawiający je do sprzedaży jest konkretnym facetem.Zestaw pchany "Baghira" powędrował na Dunaj, a jedną z bark prowadził do Renu mój kolega.

@Marand

Cytat

Widze,ze to polowanie na anonimow powoli staje sie fobia.

To nie jest fobia.My z @Teosem jako "oficerowie"- redaktorzy tego wirtualnego statku dbamy o "czystość" naszego środowiska naturalnego.Nie będziemy odpowiadać anonimom, czyli tchórzom, a dla mnie "terrorystom" internetowym i basta.

Kim jest @Baghira?
Odpowiem tylko, że jest Kobietą i ma ciekawą przeszłość...barkarską.I to by było na tyle.
H
harpunPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
moge wam podac takze jakie kochanki mialem w szczecinie oczywiscie stan konta tez no i co jeszcze moze moje preferencje sexualne tez moge podac komuna sie skonczyla \CHLOPAKI
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
A co ma KOMUNA do dobrych manier?

Cytat

harpun IP: xxx xxx xxx xxx
starszy marynarz motorzysta polska i niemiecka ksiązka język holenderski sredni szuka pracy w kraju lub zagranicą wiek 35 lat 510 753 773

Pracę chciałbyś dostać, masz możliwość umieszczania za darmochę ogłoszeń w naszym portalu, a nie stać Cię na podanie Imienia i Nazwiska ludziom którzy mogliby Ci pomóc ją znaleźć? No to na pewno Ci nie pomogą, bo.... komuna się skończyła i nie wszyscy muszą mieć pracę.

A swoją drogą to jest wątek o sprzedaży bark,i a nie o anonimowości na portalu.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 24.02.2010, 16 lat temu
H
harpunPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
acha to laska jest ze wielce moge sobie napisac ogloszenie o prace ,zalosne, prace mam tak sie sklada ale nie w zime ogloszenie napisalem tylko ze względu na zime a nazwisko moge podac na policji lub w sądzie a ogloszenie moge dac w inspektoracie tez za darmoche takze mysle ze dialog jest jalowy i niewiem wszystkiego ja niektorym sie wydaje.
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
Jesteś arogancki. Dostajesz pierwsze ostrzeżenie. Drugiego nie będzie.

Wątek zamykam - są tu same wypowiedzi nie na temat.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 24.02.2010, 16 lat temu
W
WlodzimierzNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Cena do uzgodnienia
Długość - 67m.
Szerokość - 8,2m.
Zanurzenie - 2,53
Pojemność ładunkowa - 921 t.
Ładownia - 1 ( 42 m.b.)
Główny silnik 550KM Scania-2008 rok
Ilość załogi - 2
Konstrukcja - stal
Rok budowy 1943r. Ostatnia przebudowa 2008rok- wymiana silnika.

Telefon kontaktowy: 603119926
P
przemyslawNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam serdecznie, sprzedam barkę motorową o ładowności 710 ton. Jednostka napędzana silnikiem głównym MWM 500 PS oraz dziobowym silnikiem pomocniczym DAF 210 PS. Wymiary:
długość 65m
szerokość 7.20m
zanurzenie max 2.38m.

Rok budowy: 1957
Wybudowana w stoczni: Heidelmann, Lauenburg.
2 ładownie z sześcioma jezdnymi, aluminiowymi pokrywami.
Atest SUK ważny do 09.2015r.
Zarejestrowana w Polsce.
Barka aktualnie w eksploatacji na terenie Niemiec.
Preferuję kontakt telefoniczny: 601 458 861
Adres e-mail: ptw.kormoran@op.pl

Dla zainteresowanych zdjęcia jak i siatkę wierceń barki prześlę na maila.
Edytowany przez przemyslaw dnia 25.07.2011, 15 lat temu
M
martonNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
barka motorowa Onderneming 654t 57dl 7.28szer 1961r.bud
G
General LLOYD SHIPBROKERNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Dzień dobry,

Moja firma (General LLOYD) gotowa jest bezpłatnie zamieścić Pana ogłoszenie sprzdaży barki na stronie www.shipbroker.pl .

Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o przesłanie oferty na adres office@shipbroker.pl . Oferta powinna zawierać dane techniczne jednostki, zdjęcia, informację na temat dokmentów bezpieczeństwa, cenę itd.

serdeczenie pozdrawiam,

General LLOYD
tel. 791-770-842

Szczecin
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.