O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Firma "SEOC LIMITED "

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
J
JurekNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jest mi niezmiernie miło przebywać na pokładzie.
Mam również prośbę-wiedziony poprzednim tematem chciałbym spytać czy ktoś słyszał cokolwiek o firmie którą podałem jako nowy temat.
Wiem iż werbują załogi na terenie Polski,i podają się jako bardzo wiarygodna firma oferująca b.dobre warunki .Jednakże po kontakcie z przedstawicielem mam kilka wątpliwości,a strona internetowa http://www.seoc.c...ge=kontakt
jakoś bardzo mi ubogo wygląda.Jeżeli ktoś posiada jakieś informację na temat tej firmy,bardzo proszę o podrzucenie na forum,lub na pocztę.
Pozdrawiam.
S
SzygyUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Witaj Jurek na naszym forum. Widzę, że jesteśmy z tego samego najlepszego rocznika:). Odnośnie firmy którą chcesz sprawdzić, to gdy czytałeś wątek dotyczący innej podobnej firmy pośrednictwa pracy, wiesz na co zwrócić baczną uwagę. Powodzenia.
J
JurekNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witaj Szygy :). tak,dzieki poprzedniemu wątkowi baczniej przyjrzałem się tej firmie,tym bardziej że na naszej giełdzie nie ogłaszają sie bezpośrednio,a poprzez osobę fizyczną.
D
danek78Początkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Witaj Jurek!Tak sie sklada ze ja pracuje wlasnie poprzez ta agencje.Posiadajac stopien st.marynarza i decksmana/180dni na srodladziu do matrosa bo 2lata praktyki z morza zostalo mi zaliczone/strasznie ciezko mi bylo znalezc prace.a wlasnie poprzez ta agencje umozliwiono mi start i zdobycie doswiadczenia.Dzis wlasnie wracam z Niemiec z wpisem bosmana niemieckiego ktorego dostalem na podstawie polskiego bosmana/trzeba bylo jednak zwiedzic kilka urzedow w Niemczech bo co urzad to inny przepis ale sie oplacalo/ i gdyby nia ta agencja to pewnie dalej bym siedzial szukajac pracy.Ale do rzeczy nie ma co sie nastawiac na b.dobre zarobki sa takie jak w polskich agencjach.Kontrakt niestety cypryjski co wiadomo wiaze sie z oszczednosciami,umowa pierwsze 3mies.probne potem na czas nieokreslony,jedzenie, ubranie wlasne/no chyba ze na kazdej barce roznie jest to interpretowane/,transport firma zapewnia wlasny.Kasa wyplacana jest bezproblemowo 26go zawsze dostaje ja na czas.Pracuja glownie Czesi.Slowacy,Wegrzy.Z rozmow dla nich ok.Reasumujac szalu nie ma ale jesli ktos zaczyna to wedlug mnie lepsze to niz jakas polska agencja,nie ma czegos takiego jak 1kontrakt a potem kilka miesiecy przestoju,lub zabieranie polowy kasy z wolnego.Jakby co moj nr jest w profilu gdybys mial.jakies pytania to jeszcze 3 tyg. jestem w chacie.Pozdro!PS pisze z komorki mam nadzieje ze to sie zapisze.
A
ARCZINowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
kolego co ty za bzdury chlopakom piszesz? po pierwsze nie pracujesz w tej firmie,zaden z pracujacych tu cie niezna,po drugie tu zadni wegrzy nie pracuja tylko rumuni i polacy.a po trzecie zgadzam sie ze kasa wplywa regularnie.pozdr
D
Dodano 15 lat temu
SEOC Ltd
Stephanie House
3rd Floor, Office 301
82, Griva Digeni
3101 Limassol
CYPRUS
To jest adres mojego biura skad dostaje payslipy,sprawdz kolego swój,bo moze to Ty nie pracujesz w tej firmie.Pozdro!
D
Dodano 15 lat temu
P.S dobrze by było gdybyś uzupełnił swój profil bo z anonimami kiepsko sie tu pisze.
G
gosc34Użytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
witam ja kiedys sie natknolem na firme SEOC mieszkając w rotterdamie mialem miesc zalatwioną prace w tym miescie przez ta firme kiedy przyjechalem do polski zalatwiac formalnosci dostalem tel. ze pracy niema a z poprzedniej sie zwolnilem (i tak chcialem to zrobic) .ja osobiscie bylem u holendra ktory posredniczy w zalatwianiu pracy ale konkretow nieuslyszalem zadnych kręci z dwoma polakami jeden to robert wogole niekonkretny w mojej ocenie.
A
ARCZINowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
danek78 dzieki za informacje w meilu teraz juz wiesz na czym stoimy,czyli brak ubezpieczenia ,brak jakiego kolwiek socjalu itp.pozdrawiam
A
ARCZINowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
A zapomnialem dodac moj profil uzupelniony
L
lynioPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Ja pracuje juz ponad rok zatrudniony przez te agencje na holenderskim tankowcu.Co miesiac otrzymuje na e-maila pay slips oraz 26 mam pieniadze na koncie.Oni maja tez przedstawicielke w Polsce,z ktora jest bardzo dobry kontakt,bo nie musisz znac angielskiego.Ostatnio oglaszaja sie w holenderskich gazetach zeglugowych.Osobiscie,nie mialem nigdy problemow.Powodzenia.
A
apahaczPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 13 lat temu
a jak ta firma ma się taeraz?
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.