O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Polski St.Marynarz w Holandii(wymiana stopnia)

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
D
danek78Początkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Witam.Mam pytanie odnośnie wyrobienia holenderskiego stopnia matroos na podstawie polskiego stopnia st.marynarz.Czy ktos juz to robil,czy jest wogole taka mozliwosc.Bede bardzo wdzieczny za kazda informacje na ten temat.Probowalem w Niemczech,ale tam dali mi decksmanna a z tym stopniem znalezienie pracy jest znikome Bardzo mi zalezy na pracy,staram sie,szukam,lecz efekty mizerne.Pozdrawiam wszystkich!
brunobrunoUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
No to jak już jest Decksman to raczej po ptokach... W Niemczech i Holandii maja jedną bazę. Jak w Niemczech jest Decksman to w Holandii już się więcej nic nie załatwi.
brunobrunoUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Chodziło o bazę danych :)

Pozdrawiam
D
danek78Początkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
No to jestem ugotowany.Wielkie dzieki za odpowiedz.Ewentualnie gdyby ktos mial jakies namiary na jakies strony z firmami gdzie mozna by bylo sprobowac aplikowac lub zagraniczne strony z praca(oglaszalem sie na holenderskim Vaart ale cicho)byloby super.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.