Cześć, chciałbym Was spytać czy znacie jakieś stronki związane z ogłoszeniami barek/pchaczy w Niemczech bądź Holandii, chodzi o kupno. Prosiłbym bardzo o adresy stronek i linki, jeśli to nie odpowiedni dział to proszę o przesuniecie tematu w odpowiednie miejsce.
Witam
Poszukuję, barki pchanej, lub innej jednostki bez napędu i do remontu, nadającej się do adaptacji na działalność hotelową. Wymiary, najbardziej zbliżone do potrzeb, to dł od 70m lub więcej i szerokość pow 9m.
Czy ktoś z braci wodniackiej miałby ochotę pomóc?
szanownipaństwo, poszukuję statku, kadłuba etc. w celu zaadaptowania go do celów mieszkalnych, nie komercyjnyc czy może udzielić mi państwo wskazówek gdzie mogę znaleźć obiekt mojego zainteresowania? interesuje mnie długość ok 20-25metrów i szerokość od 4metrów z zanurzeniem jak najmniejszym, czyli ok 70cm. nie mam żadnego doświadczenia ze stalowymi kadłubami, natomiast jestem żeglarzem od 30lat i obecnie jestem właścicielem 32 stopowego, dużego jachtu. moj plan przeniesienia się do "wodnego domu" kiełkuje już od jakiegoś czasu. tak jak wcześniej wspominałem poszukuję "wydmuszki" do zabudowy we własnym zakresie z ewentualnymi zmianami również w zakresie kształtu zewnętrznego.
z poważaniem graffenberg
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies