O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Dortrecht a podbicie książeczki

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
T
ted35Początkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
http://www.portof...he=d&nav=9 a to namiar tej stronki pozdrawiam z 453km
T
Dodano 17 lat temu
Revierzentrale Basel
Hiltalingerstrasse 79
4019 Basel
Tel. +41 61 639 95 30
Fax +41 61 631 45 22
revierzentrale@portof.ch
UKW-Kanal 18
Öffnungszeiten: Mo - Fr 05:00 - 21:00 Uhr, Sa 05:00 - 13:00 Uhr
oto adresik w basel gdzie podbijamy książeczki myśle że temat można zamknąć oczywiście usługa płatna
K
kolczakNowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
W Duisburgu do podbicia książeczki wymagają ksero dziennika. Czy tak jest wszędzie?
T
Dodano 17 lat temu
dzięki koledze za odzew pytałem czy ktoś ma namiary na urzędy w dortrech albo basel wiem że nie ma problemu z podbiciem ale potrzebuje namiarów
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Kolego,a o co wlasciwie chcesz zapytac? Twoja niemiecka ksiazke,(Schifferdienstbuch)jesli o to pytasz, mozesz podbic takze w Holandii i Szwajcarii.
T
Dodano 17 lat temu
a może te samo pytanko ale szwajcaria basel
T
Dodano 17 lat temu
Witam mam pytanko minął mi roczek no i chciałbym podbić niemiecką książeczkę stoje do piątku w dortrechcie i chciałbym to załatwić wiem że jest urząd w rotterdamie ale i ni jak nie mogę się wyrwać, to samo jak holendrzy patrzą na nasze świadectwa zdrowia też mam do wbicia pozdrawiam (mam to wszystko załatwione w polskiej) pozdrawiam
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.