O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

fajna stronka

Ostatnia aktualizacja 17 lat temu
G
grzegorzUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Panie Józefie.
Primo:aby obejrzeć zdjęcia należy wejść: http://www.michar...nenschiffe a następnie kliknąć galerie. Tam jest podział na frachty, tanki, pchacze, pasażery i inne. Niestety z przykrością muszę stwierdzić,że nie ma tam Pana Inki, nad czym szczerze ubolewam.Tak z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć( obejrzeć) na czym Pan pływa.
Secundo: jeżeli chodzi o Pana kwalifikacje, to muszę się przyznać,że osobiście dla mnie każdy,kto ma taki papierek, na którym jest napisane,że może pływać chociażby do Duisburga jest "gościem", a z tego co mi wiadomo,Pan może pływać znacznie wyżej.Tak więc mnie osobiście Pan o swoich kwalifikacjach nie musi przekonywać. Ja w odróżnieniu od Pana patentu reńskiego jeszcze niestety nie posiadam.
Jeżeli chce Pan znaleźć" mądrych ekspertów",o których pisałem, to generalnie i zdecydowanie nie na tej stronie.
Miałem na myśli większość pracowników naszej administracji państwowej.

Pozdrawiam
Grzegorz
Edytowany przez Apis dnia 10.03.2009, 17 lat temu
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Panie Grzegorzu!
Po kliknięciu w podany przez Ciebie link otwiera się stronka www.Stüürman.de
Na jej głównym podlinku dotyczącym statków śródlądowych jest
" Niedersachsen 8" jeden ze statków floty NVG.

Nie wiem o jakich "mądrych ekspertach" myślisz, ale ja przepływałem na tym i pozostałych sześciu "Niedersachsenach" 12 lat w tym 9 jako kapitan.
Później byłem przez 6 lat kpt.( z uprawnieniami ADNR) na tankowcach-zbiornikowcach, a teraz mam własną firmę i uważam się za "eksperta" nie tylko na tym Portalu.
Pozdrawiam
Edytowany przez x5 dnia 09.03.2009, 17 lat temu
G
grzegorzUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
www.micharms.de na tej stronce jest mnóstwo zdjęć "reńskich" łodziarek. Kiedyś się zastanawiałem ile barek pływa na Renie. Tam jest ich prawie 3000. A wielu nie ma.
Fajna stronka do pooglądania.
Tym naszym "mądrym ekspertom" można pokazać np. załadowane Camaro, które jeździ z prawie 500 kontenerami w zestawie z 3 pudłami.
Może w końcu zrozumieliby jakie możliwości daje rzeka
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.