O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

pchacz Bizon z przerobiona sterowka ?

Ostatnia aktualizacja 17 lat temu
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Rentran Cargo kupił też Bizona B-21, na którym pływałem, mam pytanko tego Bizona też tak przerobił?????
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 17 lat temu
O innym Bizonie z przerobioną sterówka pisałem kiedyś w tym newsie:
http://www.zeglug...admore=112

www.zegluga-rzeczna.pl/images/zarty/zagadka1.jpg
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 06.04.2015, 11 lat temu
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Udalo mi sie dostac fotki przebudowanej sterowki Bizona "RentransCargo 1".Wyglada calkiem ciekawie i nowoczesnie.Pchacz ma takze zmienione silniki napedowe na John Deere o mocy prawie 800KM.Fotki przeslalem do albumu "Roznosci" w galerii.

www.zegluga-rzeczna.pl/images/photoalbum/album_15/ar1.jpg
Edytowany przez Apis dnia 26.12.2008, 17 lat temu
M
Dodano 17 lat temu
Zgadza sie.Z najnowszych informacji dowiedzialem sie ze sa dwa takie Bizony z przerobionymi sterowkami i zmodernizowane lacznie z nowymi silnikami.Pchacze te sa wlasnoscia firmy Rentranscargo ze Szczecina,jeden z nich plywa na Zalewie Szczecinskim a drugi prawdopodobnie w Berlinie.Postaram sie zorganizowac fotki i wkleje je gdzies tu do galerii.
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Też mnie ciekawi co to za bizon, nikt nic o nim niewie??????
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
wojpawojpaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 18 lat temu
nie byl to karibu.. .
100% to byl Bizon, ta sama sterowke co bizon, kominy, ksztalt, co dziwne mial bramki w okolo sterowki , jak wplyna do sluzy niederfinow, zawsze widzisz szczegolnie w Bizone, kazdy obniza sterowke i otwiera dach zeby moc sterowac i widziec jak wplywasz , na tym tego nie bylo, tak wyglada jakby cala sterowka sie opuszczala, mial radar zamontowany zaraz za sterowka, pomiedzy kominami,
M
Dodano 18 lat temu
Czy to nie byl raczej Karibu?
wojpawojpaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 18 lat temu
czy ktos ma informacje o pchaczu Bizon, ktory ma cala sterowke opuszczana , niewiem jaki numer .. Widzialem na Video w niederfinow, i mial swiatla zamonotowane podobnie jak Muflon, jezeli to jest prawda, czy ktos moze posiada zdjecia jego ?
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.