O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Poznań wczoraj, dziś..... a co będzie jutro

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
P
p4g4jNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Mnie też jest miło :) chociaż ja tylko turystycznie wodą podróżuję
Ubolewam , że w Poznaniu, mieście z tradycjami wodniackimi nie ma gdzie jachtem stanąć :( . Dobrze , że chociaż Policja Wodna życzliwa .
pozdrawiam Przemo
Fluctuat nec mergitur
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 19 lat temu
Witam kolejnego ziomala na pokładzie :D
Dzięki za artykuł, bardzo ciekawy.
P
p4g4jNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Witam , to ja polecę artykuł ,uzupełniający fajne zdjęcia, autorstwa Iwo Szyftera do ściągnięcia ze strony www.sobieski.org....
Pozdrawiam Przemo
Edytowany przez p4g4j dnia 07.02.2007, 19 lat temu
W
waldoPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 19 lat temu
proponowałbym aby dołączć jakis wykaz zysków osiąganych przez kraje dbające o swoją żś, może cyfry przemówią do decydentów
waldo
kojkojUżytkownik Użytkownik
Dodano 19 lat temu
Też myślałem nad taką wystawą, zastanawiam się też czy można by było zrobić taką ksiązkę z ze zdjęciami i opisem. Przez zestawienie zdjęć starych i nowych które ilustrować będą upadek żś w Polsce. Można takie książki dawać różnym ważnym osobom.
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 19 lat temu
Wpadła mi w ręce fotka poznańskiego portu w latach 30-tych ubiegłego wieku:
zegluga.szympanstudio.pl/albums/porty/poznan/normal_poznan_port_nad_warta.jpg

postanowiłem zrobić zdjęcie tego samego miejsca dzisiaj:
zegluga.szympanstudio.pl/albums/porty/poznan/normal_port_Poznan_002.jpg

Myślę że interesujące byłoby zestawienie większej ilości takich miejsc w Polsce, może jakaś wystawa ?
I do tego drugie zestawienie jak to wygląda w portach na zachód od Odry.....
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.