O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Pożegnanie z Żegluga

Ostatnia aktualizacja 14 lat temu
G
gosc34Użytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
ciężko będzie sie przestawić z 1500euro na 1500pln!!!
Los jest przeznaczeniem zycie to tylko ułuda.
R
RysiekUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Łodziarka ma swój klimat i daje poczucie wolności.
Uregulowany czas pracy???? Oj zatęsknisz nie raz za łodziarką.
Z
zwierusinskiNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Przerabiałem to ponad 30 lat temu, zawsze czegoś brakowało i ta myśl czy dobrze zrobiłem.Mieszkałem niedaleko Kłodzka
G
grzegorzUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Odejść jest łatwo, nie wrócić do łodziarki jest dużo trudniej.
Pozdrawiam
Grzegorz
E
egonzeglarzPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 14 lat temu
Ważne jest żeby robić w życiu to co się lubi a to nie zawsze jest rozumiane i szanowane,jeżeli znajdziesz radość w nowej pracy to ok,jeżeli nie to niedługo powrót do przeszłości.Pozdrawiam
Eryk M.S ZEUS
K
kimiliiPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 14 lat temu
Heniu prawdziwe zycie zaczyna sie po czterdziestce a Ty jak dziadzius do domku ;-)
Henryk72Henryk72Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Witam! Każdy z nas kiedys zaczynal lub zacznie prace u obcych armatorow. Kariery roznie sie tocza , jedni robia awanse inni pozostaja na szczeblu "deck", jednakze kazdy zdobywa oprocz pieniedzy bardzo cenne doswiadczenie i wiedze , ktora moze ,jak sadze przydac sie po powrocie do kraju. Ja podjelem w tym roku decyzje o zakonczeniu przygody na zegludze srodladowej i pozostaniu w domu. Czas spedzony na wodzie nie a sie cofnac i zrekompensowac glownie dzieciom ,ale kazdy z was wie dlaczego tak jest ,ze pol zycia spedzamy poza domem. Mnie to juz nie dotyczy, bede pracowal w kraju i to w miescie gdzie mieszkam - 8godz i do domu. Czy dam rade - oby. Sentyment pozostaje ale mimo wszystko ciesze sie ze zdobylem sie na ten krok : dosyc , nie wszystko dla kasy. Kto z was tez o tym mysli ? Odwagi w Polsce tez mozna zyc! skromniej napewno, ale....
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.