Krzysiek1994Początkujący użytkownik 
Dodano
15 lat temuWitam.
Nie uczestniczyłem w życiu forum od bardzo długiego czasu ,ale myślę ,że jest to odpowiedni moment aby odkurzyć kontakt z szanownym środowiskiem miłośników transportu wodnego.
Na początku tego roku pisałem o Fundacji Żelazne Drogi i naszym pomyśle zainteresowania ludzi żeglugą śródlądową. Nie wyszło to za dobrze dla tego po głębszych przemyśleniach Fundacja postanowiła poczekać aż się uprawomocnimy.
W końcu jednak nadszedł ten moment ,aby ogłosić naszą gotowość do współpracy. Dnia 16 Grudnia tego roku Fundacja Żelazne Drogi została wpisana do KRS pod nr 0000405430 ,co oznacza ,że jesteśmy pełnoprawną organizacją.
W związku z tym chciałbym zaprosić szanownych forumowiczów do rozważań na temat stworzenia wystaw fotograficznych a także imprez oraz prelekcji w szkołach ,mających na celu poprawę przynajmniej wiedzy o historii żeglugi śródlądowej i jej wkładzie w światowe gospodarki.
Równocześnie proszę aby członkowie forum zapomnieli o wcześniejszej dyskusji i włączyli się w nową aby postarać się coś zdziałać w tej sprawie.
Serdecznie pozdrawiam.
Rzecznik Prasowy oraz Przewodniczący Rady Fundacji Żelazne Drogi
Miłośnik dawnych technologii.