O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

sprzedam barkę

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
L
LosaNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
Sprzedam barkę Aster 67m 698 ton ładowności klasa do 07.2013 . Barka w ciągłej eksploatacji z klasą reńską i zone 2 .
W razie pytań proszę dzwonić pod 500156272
E
EdiNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Sprzedam lub wydzierzawie barke 67m,8,20,255,867ton nowy silnik MAN
G
General LLOYD SHIPBROKERNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Dzień dobry,

Moja firma (General LLOYD) gotowa jest bezpłatnie zamieścić Pana ogłoszenie sprzdaży barki na stronie www.shipbroker.pl .

Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o przesłanie oferty na adres office@shipbroker.pl . Oferta powinna zawierać dane techniczne jednostki, zdjęcia, informację na temat dokmentów bezpieczeństwa, cenę itd.

serdeczenie pozdrawiam,

General LLOYD
tel. 791-770-842

Szczecin
M
martonNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
barka motorowa Onderneming 654t 57dl 7.28szer 1961r.bud
P
przemyslawNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam serdecznie, sprzedam barkę motorową o ładowności 710 ton. Jednostka napędzana silnikiem głównym MWM 500 PS oraz dziobowym silnikiem pomocniczym DAF 210 PS. Wymiary:
długość 65m
szerokość 7.20m
zanurzenie max 2.38m.

Rok budowy: 1957
Wybudowana w stoczni: Heidelmann, Lauenburg.
2 ładownie z sześcioma jezdnymi, aluminiowymi pokrywami.
Atest SUK ważny do 09.2015r.
Zarejestrowana w Polsce.
Barka aktualnie w eksploatacji na terenie Niemiec.
Preferuję kontakt telefoniczny: 601 458 861
Adres e-mail: ptw.kormoran@op.pl

Dla zainteresowanych zdjęcia jak i siatkę wierceń barki prześlę na maila.
Edytowany przez przemyslaw dnia 25.07.2011, 15 lat temu
W
WlodzimierzNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Cena do uzgodnienia
Długość - 67m.
Szerokość - 8,2m.
Zanurzenie - 2,53
Pojemność ładunkowa - 921 t.
Ładownia - 1 ( 42 m.b.)
Główny silnik 550KM Scania-2008 rok
Ilość załogi - 2
Konstrukcja - stal
Rok budowy 1943r. Ostatnia przebudowa 2008rok- wymiana silnika.

Telefon kontaktowy: 603119926
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
Jesteś arogancki. Dostajesz pierwsze ostrzeżenie. Drugiego nie będzie.

Wątek zamykam - są tu same wypowiedzi nie na temat.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 24.02.2010, 16 lat temu
H
harpunPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
acha to laska jest ze wielce moge sobie napisac ogloszenie o prace ,zalosne, prace mam tak sie sklada ale nie w zime ogloszenie napisalem tylko ze względu na zime a nazwisko moge podac na policji lub w sądzie a ogloszenie moge dac w inspektoracie tez za darmoche takze mysle ze dialog jest jalowy i niewiem wszystkiego ja niektorym sie wydaje.
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
A co ma KOMUNA do dobrych manier?

Cytat

harpun IP: xxx xxx xxx xxx
starszy marynarz motorzysta polska i niemiecka ksiązka język holenderski sredni szuka pracy w kraju lub zagranicą wiek 35 lat 510 753 773

Pracę chciałbyś dostać, masz możliwość umieszczania za darmochę ogłoszeń w naszym portalu, a nie stać Cię na podanie Imienia i Nazwiska ludziom którzy mogliby Ci pomóc ją znaleźć? No to na pewno Ci nie pomogą, bo.... komuna się skończyła i nie wszyscy muszą mieć pracę.

A swoją drogą to jest wątek o sprzedaży bark,i a nie o anonimowości na portalu.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 24.02.2010, 16 lat temu
H
harpunPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
moge wam podac takze jakie kochanki mialem w szczecinie oczywiscie stan konta tez no i co jeszcze moze moje preferencje sexualne tez moge podac komuna sie skonczyla \CHLOPAKI
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Drodzy Koledzy: @Teosie, @Bosmanie Józefie i @Marandzie !
Odpowiem każdemu z Was w jednym komentarzu.
Ponieważ @Baghira uzupełnił(a) swój PROFIL nie powinniśmy traktować jako "anonima"....
"Baghira" ma jadnak wiele znaczeń i "twarzy"...Jest: szybkim motorem, pistoletem a przede wszystkim zwinną czarną panterą.
Kim jest jednak na prawdę @Baghira dowiedziałem się dopiero kilka tygodni temu.

@Bosmanie Józefie - oferta sprzedaży statków była naprawdę na serio bo armator wystawiający je do sprzedaży jest konkretnym facetem.Zestaw pchany "Baghira" powędrował na Dunaj, a jedną z bark prowadził do Renu mój kolega.

@Marand

Cytat

Widze,ze to polowanie na anonimow powoli staje sie fobia.

To nie jest fobia.My z @Teosem jako "oficerowie"- redaktorzy tego wirtualnego statku dbamy o "czystość" naszego środowiska naturalnego.Nie będziemy odpowiadać anonimom, czyli tchórzom, a dla mnie "terrorystom" internetowym i basta.

Kim jest @Baghira?
Odpowiem tylko, że jest Kobietą i ma ciekawą przeszłość...barkarską.I to by było na tyle.
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 16 lat temu
Cześć,
Bosman Józef: Chyba nie ma potrzeby, mam wrażenie że sam wyskoczył ;-)))
Marand: też się uśmiałem ze smoka, natomiast nie zgadzam się z fobią ani z polowaniem. Oczywiście mogę się mylić ;-)
Pozdrowienia z Bonn
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Dla mnie to raczej dobry zart i odpowiedz na atak,usmialem sie z tego smoka wawelskiego do lez.Widze,ze to polowanie na anonimow powoli staje sie fobia.
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Kochany" Smoku Wawelski"/zobacz profil Baghira/, z podawaniem nr 997 jako własnego to bym się raczej wstrzymał.Tu już pachnie głupotą a nie poważną ofertą.Teos - ja bym go jednak wypierdzielił za burtę.
Józef Bosman Feliga
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Ciekawa odpowiedz na ogloszenie o sprzedazy.
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Wycofuję mój komentarz.
Edytowany przez x5 dnia 12.10.2009, 17 lat temu
Dodano 17 lat temu
Bardzo przepraszam kolegę Baghira.W ostatnim czasie prowadzimy dość intensywną dyskusje na temat ograniczenia anonimowości użytkowników portalu i padł On pierwszą ofiarą. Rzeczywiście w trakcie rejestracji nie ma słowa o konieczności podania takich danych jak imię czy nazwisko.
Pozdrawiam i proszę nie żywić urazy
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Teos!
Masz rację jeżeli nie uzupełni danych to go usuń.Ja z nim nie dyskutuję tylko wyraziłem swoją opinię.
Dodano 17 lat temu
Kolego Baghira,
proszę o uzupełnienie danych w profilu, w przeciwnym wypadku będę zmuszony osunąć te ogłoszenia i zablokować konto.
A Tobie się Skipper dziwię że gadasz z anonimem :-)))))
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 17 lat temu
Czyli potwierdza się to co wszycy na kanałach już wcześniej przypuszczali Reederei Th-Ohl (Thomas Ohl)... "geht den Bach runter".
Kto następny bo wróble ćwierkają, że....jednej z większych niemiecko-polskich firm żeglugowych grozi to samo?
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.