@Skipper. Propozycję przyjmij, reprezentuj nas, a po posiedzeniu zdaj nam relację ( oby pełną optymistycznych wiadomości). Wiesz czego nie mają nieobecni.
Bardzo dobrze by się stało gdyby odszedł Skipper. Osoba z bardzo wielkim zakompleksieniem. Cieszył bym się wielce aby pozostał JÓZEF WĘGRZYN, KTÓREGO CENIĘ ZA WIEDZĘ.
Czerpię z jego wyjaśnień i przybliża mi to czego już może nie zobaczę.
Każdy kto zarabia na życie Swą pracą jest rzemieślnikiem, tak jak krawiec, szewc lub ktoś w innym zawodzie. Jest uczniem, czeladnikiem i zostaje mistrzem w zawodzie. Tak samo jest i w Waszym Panowie zawodzie. My pracujemy tak jak pracowali nasi Ojcowie, niestety my nie ponosimy za to winy. Pan natomiast czerpie"zyski" z pracy innych, Którym pozwolono żyć inaczej. Dalej już na ten temat nie będę się rozwodził.
Dlatego też uważam, że obrażać się powinniśmy My, a nie Pan.
Ja też jestem z poza branży Waszej, lecz bardziej rozumiem Wodę niż Pan. DLA MNIE NIE JEST TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ZARABIANIE PIENIĘDZY.
Pozdrawiam Włodzimierz Czechlowski z "KACZYCH KANAŁÓW".
Edytowany przez przylodz dnia 12.01.2011, 15 lat temu
Przepraszam, ale przejęzyczyłem się.
Jeszcze mnie nie powołano tylko zaproponowano mi udział w posiedzeniu międzynarodowej komisji, gdzie mam reprezentować ..... Polskę.
ej @Skipper... ja akurat jestem totalnie spoza Waszej "zawodowej branży" ale jestem tutaj tylko dlatego że jestem motorowodniakiem i kocham polskie śródlądzie gdzie pływałem na przełomie lat 80/90...
muszę napisać że wielokrotnie odczułem w Twoich postach które za merytoryczną wartość cenię - wywyższanie się nad tymi którzy w Twojej branży zostali w Polsce... mnie to akurat ani ziębi/grzeje (mam rodzinę w Niemczech, Francji i bardzo dużą w Kanadzie) dlatego stwierdzam tylko FAKT ! tak można było odczuć czytając wiele Twoich postów...
reasumując, nie pływałem/pływam zawodowo i dlatego czy będziesz nadal pisał (dla zawodowców na pewno wartościowo) czy nie to osobiście mnie to nie interesuje ale póki co "nie rodzieraj szat..."
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies