O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Patent Kapitana żeglugi przybrzeżnej

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
brunobrunoUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Witam Cię Januszu!!
Dzięki za informację. Szukałem trochę w internecie ale nie mogłem nic znaleźć na ten temat. Jestem zdania że zawsze warto mieć jak najwięcej uprawnień. Nigdy nie wiadomo co może jeszcze się przydać w życiu :)
Raz jeszcze dzięki :) Pozdrawiam
Janusz MiszewskiJanusz MiszewskiPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Cześć Bartek!
Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 4 lutego 2005 roku w sprawie wyszkolenia i kwalfikacji zawodowych marynarzy posiadając patent kapitana ż.śr. oraz 12 miesięczną praktyke pływania jako kapitan na statkach ż.ś. o pojemności brutto powyżej 200 i zdanie egzaminu możliwe jest uzyskanie dyplomu Szypra 2kl. żeglugi krajowej.
Pozdrawiam!
brunobrunoUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Witam
Czy ktoś może wie jak mają się patenty żeglugi śródlądowej do patentów morskich? Dokładnie chodzi mi o patent Kapitana żeglugi przybrzeżnej. Czy Kapitan kl A jest wymienny z tym stopniem?? czy w ogóle jakieś "papiery" ze śródlądzia wymieniają się na morskie??
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.