@zbychu1949: o ile dobrze pamiętam jesienią skalkulowano wstępnie na ok. 20zł + koszty wysyłki; w sumie max. 30zł. Teraz chyba nie wiele więcej. Pod warunkiem, że zamowimy 100 szt. Mozna dywagować czy 30 zl to dużo; to ułamki procenta wartosci łodzi. Może warto?
Mam znajomych w firmach reklamowych jutro podam ceny wykonania proporców i nalepek jedno jest pewne jeśli mamy projekt to ilość sztuk jest bez znaczenia a raczej nie wpływa na cenę.
Pozdrawiam Witold Brodziński
Nasz wirtualny proporzec jest piękny i barwny. Ta ilośc barw jest cenotwórcza. Do tego dochodzi technika wykonania plus materiał.
To wpływa na ich trwałośc. Pamiętajmy, że będą smagane wiatrem i deszczem. Podobnie jak >zradomia< poważnie traktuję liczbę 100.
...........pora zdobyc konkrety!
Edytowany przez Seehund dnia 03.02.2010, 17 lat temu
wszystko prawda. Proporzec proponowany przez naszywki.com.pl jest haftowany, więc trwalość barw raczej gwarantowana. To przewaga nad innymi technikami. Istotnie, liczba kolorów i detali pompuje cenę i narzuca wymiary minimalne w technice haftu. Przyslali mi probke, moczylem w wodzie wiele razy i nawet sie mocno nie pomarszczył. Jak zareaguje na wiatr - czas pokaże. Może zamawiać po 2? Co do konkretów już głupio mi pisać kolejny raz do tej firmy, bo jeśli znów klapa nie bedą mnie poważnie traktować jak przyjdzie co do czego...
moja propozycja to druk termosublimacyjny lub solwent ten pierwszy jest stosowany do drukowania np. na ubraniach roboczych strojach sportowców, drugą technologią robi się banery reklamowe i plandeki samochodowe. Istnieje jeszcze jedena metoda a mianowicie baner obustronnie zadrukowany lecz baner to swego rodzaju plandeka więc jest dość sztywny i nie łopocze na wietrze ja tkanina.Cena podam jeszcze dzisiaj.
Edytowany przez witek dnia 04.02.2010, 17 lat temu
Witam i pozdrawiam -nie znam się na haftach i technice wykonywania proporczyków -ale jestem za -proszę moje" za"traktować jako zamówienie i jeśli jeszcze istnieje możliwość zamówienia nalepek i znaczka do klapy to znowu jestem "za".
Dopiero dziś dostałm próbki wydruków nalepek i proporca
niestety tkanina poliestrowa którą zastosowano do druku ma fakturę która powoduje,że drobne szczegóły są mało czytelne
wydruk na banerze obustronnie zadrukowany jest bardzo wyrażny i czytelny
cena nalepki koszt druku 75 zł 1 m2 brutto cena 1 nalepki będzie zależna od jej wielkości na 1 m2 wchodzi po odjęciu marginesów 16 szt o średnicy 20 cm
cena proporca to 175 zł 1 m2 przy wymiarach zawierających się w prostokącie 33x46cm z 1m2 powstanie 10 sztuk.
Proporzec miałby na krótkin boku 3 otwory okute metalowymi oczkami do przywiązania.
pozdrawiam Witold Brodziński:)
Edytowany przez witek dnia 08.02.2010, 17 lat temu
Koledzy, jeśli projektujecie naklejki, to zróbcie je takie, jak ja zlecałem. Na planie kwadratu. Pod emblematem towarzystwa jest adres www naszej strony. Jeśli chcecie, mogę Wam przesłać wzór tej nalepki, oraz dokładne rozmiary. Lepiej będzie, jeśli wszyscy będziemy pływali z jednakowymi emblematami.
Jeśli chodzi o proporczyk, chętnie skorzystam i nabędę taki.
Pozdrawiam,'
Adam Madaj (przylodz).
Adamie prześlij proszę wzór naklejki to będą takie jak powinny być
jeśli mają być na planie kwadratu to i cena będzie niższa bo odpada sztancowanie to jest jakieś 10 zł za m2
Rozumiem że proporzec ma być taki jaki znalazłem na stronie.
Oczywiście że mogę to prowadzić do końca musimy tylko uzgodnić dystrybucję.
Pozdrawiam Witek:)
Adamie czy nalepka ma być taka jaka jest na stronie powitalnej?
Edytowany przez witek dnia 08.02.2010, 17 lat temu
Witam,
Również jestem zaintersowany nabyciem 2 szt. nalepek i 3 szt. proporców.
Czekałem już z wielką niecierpliwością na propozycje wykonania propoców, bo jakoś było brak odpowiedniego oznaczenia pod salingiem mojej łodzi.
Pozdrawiam
Tomek
Witku, oczywiście, że przyślę, tylko mam kłopot z internetem w domu, więc muszę nagrać na pendrive i przynieść do pracy. Wyślę w czwartek. Podaj na PW adres e-mail do Ciebie.
Pozdrawiam,
Adam.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies