O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

mały hotelowiec

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
wklimczakwklimczakUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Adam- dziękuję za laurkę, nie doczytałem wcześniej.
Remigiusz- w porcie RZGW we Włocławku stoi dwukondygnacyjna koszarka przedsiębiorcy od robót podwodnych jest na sprzedaż, mam do Niego kontakt.Jest bez napędu (koszarka),prawdopodobnie z klasą PRS, świeżo malowana, ale i tak bez KLASY.
Powodzenia i pozdrowienia- Włodek.
witekwitekUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Witam serdecznie

Gdzie można znaleść taką barkę to nie wiem ale wiem gdzie to moąna przebudować, oczywiście w Gorzowie jest pochylnia i firma która remontowała wiele jednostek. Jakieś dwa lata temu przebudowywali barkę na statek wycieczkowy całkiem dobrze się sprawili. Robią remonty na klasę więc chyba są OK.
Zapytam właściciela i dam Ci znać .
Pozdrawiam i powodzenia.
P
przybysz remigiuszPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc - pozdrawiam remek
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Przy takim przedsięwzięciu należy odpowiedziec sobie na trzy pytania:
1. Czego chcę ?
2. Co mogę ?
3. Co potem ?
Odpowiedż na trzecie będzie najważniejsze i najtrudniejsze.
R
RysiekUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Tym bardziej jeśli ma z nami mieszkać ta druga połowa.
S
Dodano 16 lat temu
Proszę nie wywoływac tematu teściowej !
R
RysiekUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
A jednak szlak został przetarty. Na Mazurach pływa statek-hotel ms Classic Lady. Jest niezły.
Edytowany przez Rysiek dnia 05.03.2010, 16 lat temu
S
Dodano 16 lat temu
Remek gdzieś odpłyną, a temat wraca. Od mojego postu minął miesiąc, a dzisiaj jest.. nomen omen.....dzień teściowej!
Raz w roku też mogą byc lubiane.
Co do przetartych szlaków to są one długie. Rzecz w tym, żeby byc w ich odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie , w sprzyjających okolicznościach i z odpowiednią ofertą.
P
przybysz remigiuszPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
witam serdecznie ,troche mnie nie było ,przebywalem za granicą slużbowo , ale temat caly czas aktualny
ebeebePoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Skontaktuj się z Januszem Kowalem, prezentował haussbota w miarę dużego na tym forym o ile pamiętam link jego to szkutnik27.
Według mnie na pływanie po naszych rzejach tego typu jednostka jako wycieczkowa może być przydatna.

Pozdrawiam Grzegorz "EBE"
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.