@wklimczak: Włodek! A taki piękny awatar miałeś! Rasowy żeglarz, na łódce, podczas rejsu w słoneczny dzień. Proszę, wróć do poprzedniego.
Jeśli trafimy na uroczystość wodowania, to by dopiero była gratka!Po pierwsze, kolejne spotkanie "wirtualnego" kolegi w realu ( a muszę Ci powiedzieć, że takich spotkań jest coraz więcej), po drugie, było by co opowiadać na "łamach" a i zdjęć parę by się pokazało. Jeśli będzie z nami Apis ( a wciąż mamy nadzieję, że nie zawiedzie), pewnie wyszedł by z tego też fajny filmik. No cóż! Kibicuję Ci nadal w tej budowie, ale proszę o jakieś kolejne zdjęcia. Pewnie już masz poszycie, skoro rozglądasz się za silnikiem.
@ szkutnik57: Janusz, dzięki za deklarację. Też Ci kibicuję w budowie i też chętnie zobaczę nowy zestaw zdjęć z kolejnego etapu budowy. Cieszę się, że już myślisz o wodowaniu. Życzę Ci z całego serca, żeby się udało! Chętnie zobaczymy Cię też w gronie łodzi towarzyszących naszemu rejsowi. Oby się udało. Pozdrawiam serdecznie.
@skorpion. Na wspomnianym przez Ciebie kanale też byłem, ale wybiorę się tam ( jeśli zdrowie pozwoli) jeszcze raz, tylko nie wiem kiedy. Najchętniej bym się rozdwoił, nawet roztroił, ale wszędzie nie da się być!
Do zobaczenia zatem (mam nadzieję!)