O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

bez pilota na ren

Ostatnia aktualizacja 13 lat temu
J
jakasanNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
Najpierw testy ze zdawanego odcinka. Potem ustnie , siedzi paru panów i każą płynąć , dali mi wybór czy chcę w górę czy w dół . Wybrałem w dół i zacząłem opowiadać . Kilometr za kilometrem , lewa i prawa strona . Podstawa , wszystkie mosty , linie wys. napięcia , promy , postoje i kotwicowiska , wszystkie grunty i orty , porty , wpływające rzeki . Trzeba również wiedzieć jak płynąć (gdzie płyniesz na beruflische ubung a gdzie jest geregelte begegnung )Od czasu do czasu Ci przerywają i zadają pytania np: o sygnały dzwiękowe , znaki nawigacyjne , zasady jazdy , mijania , wyprzedzania . Również zwracają uwagę na Twój niemiecki.
J
jakasanNowicjusz Nowicjusz
Dodano 13 lat temu
Z przepisów Reńskich pytali nie dużo ale jednak . Pytano mnie o światła nawigacyjne,kąty i moc świecenia . Sygnały : jak oznakować w dzień i w nocy statek który utracił manewrowość , sygnał wzywania pomocy . Ja byłem przed egzaminem w szkole Karminike , czy jakoś tak , w Duisburgu
PortaPortaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 13 lat temu
Wilekie dzięki Jakasan. Teraz mam już wszystko jasne. Stopy wody i pozdrawiam.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.