Witam. Przepraszam, że tak nie w temacie pewnie, albo zaraz będzie, że giełda pracy jest .... ale szukam od dłuższego czasu pracy i jakoś nic. Jestem marynarzem z wpisem na Ren, pracowitym, uczciwym i sumiennym. Mam problem z podjęciem pracy i to chyba duży bo wysyłam, pisze, dzwonie i nic mi nie wychodzi. Gdyby ktoś wiedział gdzie 28latek bardzo chętny do pracy może coś znaleźć będę bardzo wdzięczny za każdą informacje. Pozdrawiam Braci Marynarzy !!
Tylko dajcie sobie spokoj z Gerwilem.
NIe kompetentna firma.
W sumie nie wiesz ile zarabiasz nie dostajesz zadnego rozliczenia za prace
euro przeliczane jest na złotówki po kursie -20groszy od bankowego.
Warunki pracy od 07-19 wtym pól godziny na obiad i2razy po 15 minut na kawe zapomnij o wolnej sobocie do tego oczywiscie manewry wyładunek nocne sprzątanie.Jeszcze straszenie włascicieli ze zadzwonią do biura.Po moim telefonie do gerwilla zarowno pani Edytka jak i karolek prosili aby wytrzymac bo bardzo im zalezy na tej barce.....
Wypłata opózniona jest min o3miesiące.Ja wywalczyłem dzwoniąc do Gerwila w Holandii.Zrobił się panu karolkowi smród koło d...dołączył się do tego kumpel Holender i powiedział ze zadzwoni do związków.
Od 8miesięcy pływam w SEALux w luksemburgu barka 110m 2marynarzy wyżywienie i wiadome zarobki.
Najlepiej dzwonic osobiscie ustalic przesłac papiery zadne logowanie przez internet.Prace dostłem po7dniach od odejscia z Gerwila i krwiopijcy KAROLA S
ten cały ship management z firmy Gerwill jest porównywalny do SMT =Szykuj Matko Trumnę zainteresowani wiedzą .
Pozostaje pytanie czy Volvox i Edimatros to nie jest ta sama osoba ? Obydwaj wypowiadają się w samych superlatywach o Gerwillu
to Oczywiście o tej agencji mowa ?
Oczywiście możesz też ponażekać tu : http://www.pracad... żarcik
Dzieki za informacjon . Pozdrawiamy z Warszawy sympatyków żeglugi śródlądowej na całym świecie .
Nie ma wolnych sobót to już lekkie przegięcie by było .
taka metafora Kapitanie . Akurat firma znajoma :) to może te Poznańskie biuro tak ludzi docenia .
Z jednym się zgodzę to jest naprawdę dobra firma . http://www.sealux...
Edytowany przez x2494 dnia 10.05.2013, 13 lat temu
a ja się nie do końca zgadzam.Niby kasa wpływa regularnie,ale jednak coś jest nie tak z tą cypryjską firmą.Ktoś na bezczelnego przesłał mi mailem kopię mojej umowy o pracę,którą podpisał ktoś inny.O kartę ubezpieczenia zdrowotnego wykłócałem się kilka miesięcy,po czym przesłano mi formularz po grecku(sic!).Nie trudno się domyślić,że długo tam nie popracowałem.Z moich doświadczeń z agencjami najlepsze mam ze szwajcarską Riverstaff. Pozdrawiam.
Co prawda to prawda.I nie jeździ się na chatę z Ludwigshaven przez Antwerpię i Rotterdam czy gdzie tam reszta chlopaków z busa jest. Nie mówie jak mnie przyciśnie...ale oby nie,bo z wolnego prawie dwa dni czasem w drodze.
oj @apahacz Ty tylko masz kłopoty, nie chciałbym mieć Cię na burcie ;) a słowo to znaczy dane bankowe: czyli nazwa banku, numer konta, bankleitzahl (kod banku) , IBAN, BIC, pozdrawiam, a przy okazji istnieje cos takiego jak google tłumacz :)
problemów nie mam, poprostu chce wszystko dokładnie wiedzieć co i jak, taką mam juz nature;]
BANK DETAILS wiem co to znaczy ale nurtuje mnie to słowo "Allottee" bo tłumaczenia nie mogę nigdzie znalesć(znalazłem takie coś tylko "osoba otrzymująca przydział np. akcji) (kat.: prawo;)wypełniałem już sporo aplikacji a z takim czymś sie nie spotkałem i nie wiem o co chodzi
Edytowany przez apahacz dnia 20.06.2013, 13 lat temu
"Under the amendments, the 'allottee' is the person designated by the seafarer as the recipient of his or her salary allotment".
Jest to osoba, która ma prawo odebrać Twoją wypłatę. Wskazana przez Ciebie. Pamiętam, że na jednej z aplikacji trzeba było podać jeszcze stopień pokrewieństwa.
witam
mam oferte pracy z tej oto firmy za matroose http://www.seoc.c...ona_glowna
Czy ktoś tam pracował?
prosił bym o wszelakie info na temat tej firmy czy kasa na czas, jakie warunki, czy przejazd i wyzywienie opłacone itp
Pozdrawiam!
Witam,
Mam książeczkę niemiecką z wpisem na ren matrose. Szukam pracy na terenie Niemiec. Gdzie najlepiej jechać, do jakiego portu na renie żeby zamustrować się na statek?
Dziękuję za info.
Pozdrawiam
Chyba się niczego nie dowiem. Co piszę post, żeby się dowiedzieć o możliwości podjęcia pracy na barkach, gdzie najlepiej dostać prace, gdzie najlepiej jechać, do jakiego portu na renie to brak odpowiedzi. Nikt nic nie wie?
kolego Vasco, posiedź trochę na tym foru, poczytaj, poszukaj, używaj funkcji"szukaj"ne strzelaj fochów bo to nic nie zmieni. Zapewniam Ciebie, że na Twoje pytania (gdzie podobnych były dziesiątki) są tutaj odpowiedzi, wybacz że inni są zajęci i nie mają czasu na szukanie odpowiedzi dla Ciebie.
Pozdrawiam
Dla zainteresowanych: mam informację, że firma "MDN bv Rotterdam" poszukuje polskiego sternika na kopla kontenerowego "Olesia", prawdopodobnie od połowy lipca.
Przepraszam admina,że tutaj ale to jest tylko potwierdzona informacja, a nie oferta pracy :)
Witam. Szukam agencji crewingowych w Niemczech, Luxemburgu, Szwajcarii lub podpowiedzi gdzie można znależć dobrą pracę w tych krajach. Pozdrawiam, Ryszard.
Tel. 606 999 021
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies