O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Cigacice-Sandomierz.Wybieramy hasło

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Zapraszam wszystkich do pomocy w opracowaniu i wybraniu hasła które chcemy propagować na rejsie z Cigacic do Sandomierza i z powrotem ,zorganizowanym przez Adama "Przylodz".
Prosimy o podawanie do 31 marca krótkich ,zwięzłych haseł dotyczących naszej problematyki.Najtrafniejsze hasło po wybraniu i uzgodnieniu z naszym Kapitanem zostanie umieszczone na banerze,który popłynie z nami.Na dobry początek proponujemy z Kolegą "Przylodz" nast.hasełko:

REJS NADZIEI -DEWASTACJI STOP!
Józef Bosman Feliga
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 16 lat temu
Potwierdzam, To hasło uzgodniliśmy wspólnie z @bosman Josef.
Też proszę o podawanie własnych propozycji.
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
Edytowany przez przylodz dnia 21.02.2010, 16 lat temu
marek56marek56Użytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Hasło dobre, tylko dodałbym dewastacji czego stop. My wiemy o co chodzi ale u osób "postronnych" może być róznie.
Proponuję REJS NADZIEI -DEWASTACJI ŻEGLUGI STOP!
albo REJS NADZIEI -DEWASTACJI SZLAKÓW WODNYCH STOP! coś w tym rodzaju.
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
marek56 idzie w dobrą stronę. Ja osobiście przebudowałbym nieco to hasło. Uważam, że REJS NADZIEI nie powinien dominowac ale byc raczej podpisem pod hasłem.

STOP! DEWASTACJI SZLAKÓW WODNYCH!
Rejs Nadziei.
M
Marian JanasPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Mimo, że nie mogę wziąć udziału w tym rejsie to może takie coś w dwóch wersjach:
1. ŻEGLUGA MOŻE WIĘCEJ - REJS NADZIEI
2. ŻEGLUGA MOŻE WIĘCEJ - STOP DEWASTACJI SZLAKÓW WODNYCH.
Nie ukrywam, co widać, że drugi człon hasła wziąłem z postu powyżej. Ahoj
Marian Janaś
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
NIE DEWASTUJ DRÓG WODNYCH!
REJS DOBREJ NADZIEI
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 22.02.2010, 16 lat temu
Dodano 16 lat temu
Kapitanie .Hasło jest treściwe i ok.Ale wydaje się być troszkę przydługie.Płyniemy 8m łódką .Dobre będzie wtedy kiedy z dala będzie widoczne.A więc duże litery.Dwa rzędy automatycznie zmniejszą nam litery o 50%.A w jednym rzędzie taka długość automatycznie zmniejszy nam litery.Moim zdaniem dobre były by 2 Banery nie wyższe jak 60cm,umocowane po obu stronach na relingach.
Józef Bosman Feliga
Kris_marinerKris_marinerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
A może byście tak ogólniej spojrzeli, proponuję:
ŻYCIE WYSZŁO Z WODY chociaż Wasze STOP DEWASTACJI RZEK bardzo mi się podoba i nie będę się upierał, że moje jest lepsze. W powitalni napisałem że jak się uda, to chciałbym Wam potowarzyszyć od Kostrzyna do Gorzowa lub Santoka moją malutką Doris - chyba się nie pogniewacie na towarzystwo :)??
realizator marzeń na "DORIS"
Dodano 16 lat temu
Takim głównym naszym przesłaniem jest jednak ta ciągle postępujące dewastacja szlaków żeglugowych.Pomimo ,że hasełko Twoje Kris_mariner jest chwytliwe to jednak????/mojego poparcia nie uzyskuje/.
Natomiast serdecznie przyjmujemy deklarację towarzyszenia nam na szlaku.Pozdrawiam.
Józef Bosman Feliga
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
STOP DEWASTACJI - może zostać obrócone przez eko-filów przeciw nam. STOP DEWASTACJI - czyli ŻEGLUGA PRECZ! (bo dewastuje według nich)

Stąd propozycja STOP DEWASTACJI DRÓG WODNYCH

czy NIE DEWASTUJMY DRÓG WODNYCH jest już precyzyjnym przesłaniem (zawodowców).

REJS DOBREJ NADZIEI przez podobieństwo do PRZYLĄDKA DOBREJ NADZEI kojarzonego z żeglarstwem jest ukłonem w stronę niezawodowców.

Na Bannerach może być tylko "STOP DEWASTACJI DRÓG WODNYCH!"

REJS DOBREJ NADZIEI na plakatach i ulotkach.

To tylko propozycja jak każda inna - ja tu tylko sprzątam :D
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 22.02.2010, 16 lat temu
Kris_marinerKris_marinerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Bosmanie Józefie, a może by tak DEWASTACJI DRÓG WODNYCH w napisie a przed i po literkach znany z dróg asfaltowych znak ośmioboczny ??? To chyba treściwsze a nadzieję trzeba mieć zawsze. Ona nas lubi :)
PS
Skądś znam to zdjęcie z Twojego awatara:)
realizator marzeń na "DORIS"
Dodano 16 lat temu
@Kris_mariner- Powinieneś mieć podobne.Co do hasła z tymi znakami drogowymi STOP mi się podoba.Kapitanie popieram Pana hasło "STOP DEWASTACJI DRÓG WODNYCH" z sugestią Krisa umieśćmy w miejsce napisu STOP ,znak drogowy STOP. Co wy na to Koledzy???
Józef Bosman Feliga
Dodano 16 lat temu
Na kucyku da się umieścić też hasło na przednim okapie sterówki. Może to być właśnie "REJS DOBREJ NADZIEI"
Jeśli chodzi o tę drugą część: Kombinujcie Koledzy, kombinujcie!
S
Dodano 16 lat temu
Moją propozycją w 4 poście wpisałem się w protest przeciw dewastacji, ale cóż można jeszcze zdewastowac ? Rejs Nadziei to nadzieja na co? ... że nie będzie gorzej? Jeśli nadzieja to WIDZIMY NASZE SZLAKI PIĘKNE!
Dodano 16 lat temu
@Seehund- Przepraszam !A jakie masz okulary????Ja pomimo wielkiej nadziei to jakoś nie mogę tego piękna dostrzec.Co do pierwszego hasła trafiłeś celnie.Pozdrawiam.
Józef Bosman Feliga
S
Dodano 16 lat temu
@bosman Josef. Jaka jest rzeczywistośc wszyscy wiemy: SMUTNA, a nadzieja to wizja, oczekiwanie, pragnienie, wyobrażnia.... To są moje różowe okulary! Pozdrawiam . Seehund
Edytowany przez Seehund dnia 22.02.2010, 16 lat temu
Dodano 16 lat temu
@SEEHUND. Szanowny Kolego! Widzimy jaka jest rzeczywistość i widzimy, że nasze wieloletnie utyskiwania nad złym losem żeglugi nie przyniosły oczekiwanych rezultatów. Zmieniamy zatem strategię i z NADZIEJĄ wybieramy się w rejs, który może uświadomić znacznej części naszego społeczeństwa, czym są rzeki ( krwiobiegiem) i czym może być żegluga śródlądowa. Kolego ja WIDZĘ ŚWIATEŁKO NADZIEI, mimo, że zawodowo nie jestem związany z żeglugą. Zależy mi jednak na równi z łodziarzami na tym ,żeby nasze szlaki śródlądowe były zadbane i drożne, bo jako turysta, też chcę mieć po czym pływać! To dopiero są różowe okulary!
S
Dodano 16 lat temu
@ Przyłódż....ależ mnie chodzi dokładnie o to samo! Z wielkim zainteresowaniem śledzę Wasze przygotowania do rejsu, na którym sercem i duchem będę z Wami. Fizycznie będę na Renie, ale to też woda. Hasło: ŚWIATŁO NADZIEI DLA SZLAKÓW WODNYCH Nieście je! Seehund.
Dodano 16 lat temu
I to jest to.Właśnie takie światełko chcemy nieść.Pozdrawiam i dużo głębokiej,bez lodu wody na Renie takich życzę.No i nam też takiej jak po drugiej stronie Odry.
Józef Bosman Feliga
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Moje zdanie jest takie-to co się dzieje na drogach wodnych jest- WANDALIZMEM i BRAKIEM POSZANOWANIA DLA LUDZI,KTÓRZY BYLI PRZED NAMI.
Wydaje mi się,że w haśle powinno być to ujęte.Bo Ci, którzy byli przed nami dysponowali małym umaszynowieniem prac,a wykonali tak wiele.My natomiast przez złe zarządzanie{myślę o decydentach}niszczymy to dobro.
Włodek!!!
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.