O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Patent A ( chyba zwariuję ) niemieckie rejsy, polski egzamin

Ostatnia aktualizacja 15 lat temu
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
usunąłem tekst temat przeniesiony w inne miejsce
Patent A - rejs zagraniczne

Józek Węgrzyn
Edytowany przez x5 dnia 14.01.2011, 15 lat temu
SP2BZWSP2BZWUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
ej @Skipper... ja akurat jestem totalnie spoza Waszej "zawodowej branży" ale jestem tutaj tylko dlatego że jestem motorowodniakiem i kocham polskie śródlądzie gdzie pływałem na przełomie lat 80/90...

muszę napisać że wielokrotnie odczułem w Twoich postach które za merytoryczną wartość cenię - wywyższanie się nad tymi którzy w Twojej branży zostali w Polsce... mnie to akurat ani ziębi/grzeje (mam rodzinę w Niemczech, Francji i bardzo dużą w Kanadzie) dlatego stwierdzam tylko FAKT ! tak można było odczuć czytając wiele Twoich postów...

reasumując, nie pływałem/pływam zawodowo i dlatego czy będziesz nadal pisał (dla zawodowców na pewno wartościowo) czy nie to osobiście mnie to nie interesuje ale póki co "nie rodzieraj szat..."
pozdr. Darek @ IKAR
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
temat jest przeniesiony w inne miejsce

Józef Węgrzyn
Edytowany przez x5 dnia 14.01.2011, 15 lat temu
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Przepraszam, ale przejęzyczyłem się.
Jeszcze mnie nie powołano tylko zaproponowano mi udział w posiedzeniu międzynarodowej komisji, gdzie mam reprezentować ..... Polskę.
Edytowany przez x5 dnia 12.01.2011, 15 lat temu
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Bardzo dobrze by się stało gdyby odszedł Skipper. Osoba z bardzo wielkim zakompleksieniem. Cieszył bym się wielce aby pozostał JÓZEF WĘGRZYN, KTÓREGO CENIĘ ZA WIEDZĘ.
Czerpię z jego wyjaśnień i przybliża mi to czego już może nie zobaczę.
Każdy kto zarabia na życie Swą pracą jest rzemieślnikiem, tak jak krawiec, szewc lub ktoś w innym zawodzie. Jest uczniem, czeladnikiem i zostaje mistrzem w zawodzie. Tak samo jest i w Waszym Panowie zawodzie. My pracujemy tak jak pracowali nasi Ojcowie, niestety my nie ponosimy za to winy. Pan natomiast czerpie"zyski" z pracy innych, Którym pozwolono żyć inaczej. Dalej już na ten temat nie będę się rozwodził.
Dlatego też uważam, że obrażać się powinniśmy My, a nie Pan.
Ja też jestem z poza branży Waszej, lecz bardziej rozumiem Wodę niż Pan. DLA MNIE NIE JEST TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ZARABIANIE PIENIĘDZY.
Pozdrawiam Włodzimierz Czechlowski z "KACZYCH KANAŁÓW".
Edytowany przez przylodz dnia 12.01.2011, 15 lat temu
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
@Skipper. Propozycję przyjmij, reprezentuj nas, a po posiedzeniu zdaj nam relację ( oby pełną optymistycznych wiadomości). Wiesz czego nie mają nieobecni.

Z marynarskim pozdrowieniem. Seehund.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.