O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Poszukuję kadłuba

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
wklimczakwklimczakUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Szukam do kupienia kadłuba barki, kotwiarki, holownika (może być kS-100). Długość 12-15m, szerokość 3-3,20 i jak najmniejsze zanurzenie. Do przebudowy na barkę turystyczną.

P.S. Teraz pora na przebudowę drugiego KS'a (http://zegluga.szympanstudio.pl/displ...at=0&pos=0)

Jakbyście, drodzy koledzy widzieli taki kadłub to także proszę o namiary. Może ktoś z Was ma taki kadłub do sprzedania?

Najwygodniejszy kontakt: 501 225 646, ale może być też e-mail: wlodzimierz.klimczak@wp.pl

Edit:
poprawione linki:
http://zegluga.sz...=84&pos=23
http://zegluga.sz...=84&pos=24
Edytowany przez wklimczak dnia 02.10.2009, 17 lat temu
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 17 lat temu
Brak pliku do wyświetlenia - taka informacja pojawia się po kliknięciu w załączony wyżej link.
Dodano 17 lat temu
Znakomita przebudowa! Gratuluję!
Swoją drogą, to wiele szkutniczych talentów ukrywa się gdzieś w centralnej Polsce, choć bez bliskiego dostępu do cieków wodnych. Ciekawi mnie, jak byś sobie dał radę z tym ruskim jachtem z lat 60-tych, który widziałem na śluzie Nakło Zachód?
Napiszesz nam?
Pozdrawiam, Adam.
Dodano 17 lat temu
Dziękuję za gratulacje, pozytywnie ocenił tę przebudowę również p.Adam Reszka i publiczność "Jachtu dla Ciebie'.
Każda przebudowa to indywidualna sztuka kompromisu tego co jest, co chcielibyśmy zmieścić wewnątrz i jak to może wyglądać.
Niestety widziane w Nakle jednostki wedle informacji zarówno RZGW Poznań, jak i dyr.Zlewni Noteci nie są na sprzedaż,więc szukam nadal.
Pozdrawiam Włodek Klimczak.
Dodano 17 lat temu
Przepraszam wobec tego. Śluzowi poinformowali mnie, że są na sprzedaż, więc powtórzyłem za nimi. Widać się mylili.
Włodku! Życzę sukcesu! Zastanawiam się tylko: Jeśli drzemie w tobie taki talent szkutniczy, to czemu nie zaprojektujesz sobie swojego typu jachtu?
Przepraszam za to nagłe przejście na TY. Może zaakceptujesz?
Dodano 17 lat temu
Moim zdaniem woda upraszcza i uprzyjemnia życie,więc to TY jest miłe i oczywiste.
A jako że"flota marzy mi się wielka", więc poważnie myślę o budowie od podstaw z kadłubem wzorowanym na KS-ie z nieznaczną modyfikacją burt w części rufowej i powiększeniem wyporu dziobu,ale.... .Na chwilę obecną negocjuję pierwsze zamówienie.
R
RysiekUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Jednostka prześliczna i przepiękna. Ale to już wszyscy wiedzą. Po prostu czapki z głów.
Ja mam tylko jedno pytanko odnośnie napędu; co chodzi pod maską i ile bierze? Pozdrawiam
Dodano 16 lat temu
Dziękuję za ciepłe słowo. Rzeczywiście wyjęty spod maski 309D,czyli silnik Mercedesa typ OM617, zmarynizowany przeze mnie. Ok.5 l/mh. Śruba w półtunelu z klapą pawężową, częściowo wynurzona z wody.Kadłuba nie znalazłem, więc zbudowałem, ale o urodzie nie mnie mówić (mam nadzieje że ładniejszy niż ten przyszły w Augustowie).
Pozdrawiam,Włodek.
D
dziadek1077Użytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Miss/Mister Warszawskiego Tygodnia Żeglarskiego 2009 :)
Chociaż było pochmurno i przelotny deszcz się pojawiał na brak gości nie mógł Pan narzekać.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Andrzej
pozdrawiam z największej Łodzi w Polsce Wink
Andrzej
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.