O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Cigacice-Sandomierz.Wybieramy hasło

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
Kris_marinerKris_marinerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Kapitanie Apis, robota pali się Panu w rękach - już miga mi baner na ekranie. Podoba mi się. Myślę, że załodze Kucyka również.
realizator marzeń na "DORIS"
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Kapitanie.Hasła prezentują się świetnie.Nie wiem czy damy radę zagospodarować na ten rejs wszystkie.Trudno się zdecydować .Proponowałbym nieśmiało ogłoszenie malutkiego sondażu.Zwycięskie byśmy umieścili po obu stronach burt.A drugie miejsce na czole sterówki.Bo myślę,że nie ma co już więcej poszukiwać dalszych haseł.Co Koleżanki i Koledzy na to???.
Pozdrawiam!.
Józef Bosman Feliga
W
Waldemar WojcikPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Zgłaszam dalsze hasła:
RZEKI, ARTERIE ŻYCIA I ROZWOJU,
RZEKI POWINNY ŻYĆ,
PRZYWRÓĆMY RZEKI LUDZIOM.
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
Panie Waldku (i inni też) - proszę się nie gniewać, ale te hasła to jakby woda na młyn ekofilów. prosze popatrzeć:

WIDZIMY NASZE SZLAKI PIĘKNE!
DEWASTACJI STOP!
RZEKI, ARTERIE ŻYCIA I ROZWOJU,
RZEKI POWINNY ŻYĆ,
PRZYWRÓĆMY RZEKI LUDZIOM.
PRECZ Z ŻEGLUGĄ!

Jesli w hasłach nie będzie określenia DROGI WODNE - Możemy sobie darowac ich wymyslanie.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 23.02.2010, 16 lat temu
Kris_marinerKris_marinerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Popieram Kapitana @Apisa. Nie ma co kombinować, bo przekombinujemy. Hasło musi być jasne dla wszystkich, nam przecież chodzi o to żeby pływać, zachować infrastrukturę techniczną szlaków wodnych, ożywić rzeki dla żeglugi. O właśnie:
RZEKI DLA ŻEGLUGI
a można na sterówce zawiesić jeszcze
REJS DOBREJ NADZIEI
realizator marzeń na "DORIS"
Edytowany przez Kris_mariner dnia 23.02.2010, 16 lat temu
W
Waldemar WojcikPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
OK. Ma Pan racje. Pozdrowienia.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.