O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Poznań wczoraj, dziś..... a co będzie jutro

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 19 lat temu
Wpadła mi w ręce fotka poznańskiego portu w latach 30-tych ubiegłego wieku:
zegluga.szympanstudio.pl/albums/porty/poznan/normal_poznan_port_nad_warta.jpg

postanowiłem zrobić zdjęcie tego samego miejsca dzisiaj:
zegluga.szympanstudio.pl/albums/porty/poznan/normal_port_Poznan_002.jpg

Myślę że interesujące byłoby zestawienie większej ilości takich miejsc w Polsce, może jakaś wystawa ?
I do tego drugie zestawienie jak to wygląda w portach na zachód od Odry.....
kojkojUżytkownik Użytkownik
Dodano 19 lat temu
Też myślałem nad taką wystawą, zastanawiam się też czy można by było zrobić taką ksiązkę z ze zdjęciami i opisem. Przez zestawienie zdjęć starych i nowych które ilustrować będą upadek żś w Polsce. Można takie książki dawać różnym ważnym osobom.
W
waldoPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 19 lat temu
proponowałbym aby dołączć jakis wykaz zysków osiąganych przez kraje dbające o swoją żś, może cyfry przemówią do decydentów
waldo
P
p4g4jNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Witam , to ja polecę artykuł ,uzupełniający fajne zdjęcia, autorstwa Iwo Szyftera do ściągnięcia ze strony www.sobieski.org....
Pozdrawiam Przemo
Edytowany przez p4g4j dnia 07.02.2007, 19 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 19 lat temu
Witam kolejnego ziomala na pokładzie :D
Dzięki za artykuł, bardzo ciekawy.
P
p4g4jNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Mnie też jest miło :) chociaż ja tylko turystycznie wodą podróżuję
Ubolewam , że w Poznaniu, mieście z tradycjami wodniackimi nie ma gdzie jachtem stanąć :( . Dobrze , że chociaż Policja Wodna życzliwa .
pozdrawiam Przemo
Fluctuat nec mergitur
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.