Ostatnio w gazecie było ogłoszenie,że potrzebują kapitana i marynarza. Uważam,że to bardzo ciekawa oferta.
Wymagania standardowe + angielski. Aha,wydaje mi się,że tam nie trzeba patentu reńskiego, wystarczy kap.A
Link do strony: http://www.splash...
Pozdrawiam
Grzegorz
Super sprawa taki autobus amfibia. Myślę że coś takiego sprawdziło by się w Polsce w stu procentach. Biorąc pod uwagę stan naszych dróg wodnych, mógł by pływać tam gdzie można i jeździć gdzie płycej.
A tak na poważnie to do pracy na takim pojeździe trzeba mieć też prawo jazdy na autobus.
Ciekawi mnie tylko co na takim "statku" robi marynarz? :)
Tak,faktycznie w ogłoszeniu była uwaga,że trzeba posiadać prawo jazdy na autobus.
A co do marynarza, no cóż za dużo roboty to on nie ma. Raczej pilot wycieczki z umiejętnością rzucania rzutką?. Obłożyć tam chyba nie ma na czym.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies