O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Chcę budować aluminiowe, stalowe hausboty...

Ostatnia aktualizacja 15 lat temu
A
AlmarkNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam.
Mam 56 lat, od zawsze bo 30 lat, prowadziłem zakład ślusarsko-spawalniczy, stal nierdzewna i aluminium oczywiście też. Wykonywałem przeróżne zamówienia. Produkcji i pracowników jak było dawniej już dawno nie ma, z rożnych przyczyn, następcy, choć mam dwóch synów także nie ma, bo poszli innym drogami. Doświadczenie i ślusarski warsztat nie zniknęły. Pomyślałem sobie że trzeba może zająć się robotą z dziedziny którą się najbardziej lubi. Należę do tych, jak mówią znajomi, o których mówi się "złota rączka" bo i może coś w tym jest gdyż coś za nie wykonalne to nigdy nie uważałem, no oczywiście w obrębie mojego szeroko rozumianego fachu.

Piszę to wszystko na tym forum, dlatego że jak i ja jest tu wielu pasjonatów, i także znających się na rzeczy wodniaków, a że dobrze by było połączyć przyjemne z pożytecznym to może ktoś do mnie przyłączy się i dlaczego nie miały by powstawać łodzie nie tylko dla siebie, przecież żyć z czegoś trzeba.

Moim marzeniem od zawsze było mieć jacht - dom na wodzie, i to taki który sam zbuduję, a że fachowości i zaplecza, jak sądzę mi nie brak, to temat myślę jak najbardziej wykonalny. Temat wodniacki zawsze mnie interesował, mam sternika motorowodnego, choć nigdy nie miałem nic swojego do pływania. Nazywam sam siebie "suchym wodniakiem" ale mam nadzieje to zmienić. Mieszkam przy granicy Warszawy w Markach.

Pozdrawiam wszystkich
Almark
almark15@wp.pl
Edytowany przez Apis dnia 19.06.2011, 15 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.