Witam wszytkich,
Jestem tu nowy na forum ale mam nadziej ze szybko połączą nas wspolne tematy i zainteresowania. Już na samym wstępie mam dla was ciekawostkę.
Już za 2 dni w piatek 29 czerwca 2007 ruszamy w drugi rejs r. Wisła z Warszawy do Gdańska. Poruszać bedziemy się mało klasycznym statkiem jak na Wisłę. Wyposarzeni jesteśmy w łódź typu DZ i mnustwo zapalu szczegolnie po zeszłorocznej wyprawie zakończonej powodzeniem.
Jeśli ktoś z was bedzię zainteresowany szczegółami to z przyjemnością pociągne temat dalej.
Pozdrawaim wszytkich.
PS: Wisła jest piekna aż żal ze prawie nikt po niej nie pływa :(
Może wkleisz kilka fotek na forum z tej wyprawy, DZ to bardzo porządna jednostka i nie ma się czego wstydzić. Przecież chodzi o to by ta rzeka wkońcu żyła i by ludzie wiedzieli o pięknie ktore można oglądać płynąć Królową.
Pozdrawiam i trochę zazdroszczę
koj.
P.S.
Nie zapomnij napisać jakie "niespodzianki" czekają na takich śmiałków jak wy.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies