O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Brzeg Dolny - BM-ka i dwa zestawy

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
januszbnjanuszbnDoświadczony użytkownik Doświadczony użytkownik
Dodano 17 lat temu
Miałem chyba nieco szczęścia skoro w odstępie dwóch dni udało mi się zobaczyć w śluzie i na Odrze w Brzegu Dolnym coś takiego

www.kanalgliwicki.net/apis/zestawy.JPG

Film z tego wydarzenia na You Tube:

http://www.youtub...iFR87MOG70

BM-kę też tu niezbyt często się widzi.

www.kanalgliwicki.net/apis/bmka.JPG

Pozdrawiam
Janusz
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 17 lat temu
Janusz, to był super film.
Widać tu potwierdzenie tezy, że transport wodny jest przyjazny przyrodzie. Barki płyną, ludzie mówią do siebie ( co, to nawet słychać) i w tle dźwiękowym wyraźne odgłosy kukułki słowika, zięby...
Dodano 17 lat temu
Film z BM-ką na You Tube

http://www.youtub...tgBgMDJ8RY

Życzę wszystkim prawdziwie letniej pogody, zwłaszcza Adasiowi jako, że chyba dziś wyrusza w rejs.
Edytowany przez januszbn dnia 21.06.2009, 17 lat temu
M
malutkiPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
Witam,nie wiem dlaczego ale nie można wyświetlic tego filmu...wyświetla się komunikat "Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju z powodu ograniczeń wynikających z praw autorskich",czy tylko u mnie takie cos wyskakuje?pozdrawiam

Dodano 17 lat temu
Witam
Zablokowanie wyniknęło z powodu ścieżki dźwiękowej. Podmieniłem ścieżkę dźwiękową i już nikt się nie czepia...... mam nadzieję, że tak już zostanie.
Wyżej podany link i ten poniżej działają
http://www.youtub...tgBgMDJ8RY

Dziękuję za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam
Janusz TyburcyJanusz TyburcyUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Nie mogę się pogodzić, a powinienem, że to wszystko już poza mną.
Jakie to jest wzruszające, oglądać coś, co się namiętnie kochało i lubiło, a na dokładkę wiąże się z latami młodości.
Patrząc na zanurzenie barki, to smuci, że dzisiaj tylko pszczoły luzem można przewozić po naszej kochanej Odrze.
Dzięki Januszu, za chwilkę wspomnień i POZDRAWIAM.
J. T.
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Oba twoje filmy Januszu z tej śluzy są wyśmienite.W sierpniu tego roku płynęliśmy z kolegami tą trasą z Cigacic do Wrocławia i z powrotem.Jednakoż nie mieliśmy szczęścia tak jak ty spotkać takie zestawy.Na całej trasie był jeden Bizon transportujący węgiel do Wrocławskiej Elektrociepłowni. Po za tym totalna pucha.Natomiast trasa jest fantastyczna lecz bardzo zaniedbana.Pewnie nie doczekamy już powrotu dawnej świetności dróg wodnych.
Józef Bosman Feliga
Edytowany przez Bosman Jozef dnia 22.10.2009, 17 lat temu
D
dziadek1077Użytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Dobra robota z tymi filmami Panie Januszu
Andrzej
pozdrawiam z największej Łodzi w Polsce Wink
Andrzej
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.