Witam kolegów serdecznie . Jestem osoba która chce rozpocząć "kariere" w żegludze nie posiadam praktyki ale posiadam żeglarską książke pracy . Ostatnio zostało zadane mi pytanie czy posiadam wpis na Ren na str 5 , więc mam pytanie pod tytułem : Jak sie taki wpis otrzymuje , zdobywa i czy osoba bez praktyki o taki wpis może się ubiegać ? Bardzo dziękuje za wszelkie informacje . Pozdrawiam . Konrad
Pewnie się zastanawiasz, dlaczego nikt nie odpowiada ?
Po prostu wszystko już było i wystarczy poszperać na forum żeby znaleźć odpowiedź na Twoje pytania. Po za tym warto uzupełnić profil, nie przepadamy za anonimami. A tak w drodze wyjątku - wpis na Ren potwierdza Twoją praktykę na tej rzece, jeżeli tam nie pływałeś to nie ma co potwierdzać.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies