O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Nowe taryfy w Ortel Mobile

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 15 lat temu
Wielu kolegów używa w Niemczech Ortela do rozmów z domem.
Właśnie zauważyłem że Ortel wprowadził nowe taryfy:
http://www.ortelmobile.de/pl-PL/opcje...nal-flats/
Najbardziej interesująca dla nas jest InterNational FLAT 500 czyli 500 minut na stacjonarne w Niemczech i w 33 innych krajach za 9,90 Euro na 1 miesiąc. Wychodzi 2 centy za minutę !!!
Nie wiem jak Wy ale ja w to wchodzę ;-)
mefiumefiuUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
ja też już wszedłem :)
krokodylkrokodylPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Witam!
LEBARA się chwali 1 centem do Polski na stacjonarne.
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 15 lat temu
Niestety nie mogę się z tym zgodzić, według tego co piszą tutaj:
http://www.lebara-mobile.de/shop/ange...bot#offer2
Polska jest u nich w drugiej strefie czyli 4 centy/minutę.
Plus jednorazowa opłata za połączenie od 15 centów za wychodzące połączenia międzynarodowe, a także 9 centów za wychodzące połączenia krajowe. Okres promocji od 25.07.2011 do 30.09.2011.
Czyli nadal kiepska konkurencja dla oferty Ortela ;-)
Ciekawostka:
Ortel w kilku miejscach opisuje jak aktywować ta taryfę dzwoniąc na bezpłatny numer 1155 i następnie wybierając menu 81111
Natomiast nigdzie nie znalazłem jak tą taryfę wyłączyć ???
Ktoś wie ?
M
matrosUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
witam wszystkich Lebara miala do 1.o9 2011 1 cent za minute,a teraz jest tak jak pisze Teos 4 c/m takze taniej zamowic Flat 500 w ortelu wysylajac smsa na 77300 z tekstem INT500 usluga aktywna przez 30 dni i zostaje automatycznie przedluzona jesli sa wystarczajace srodki na koncie, zeby domowic usluge nalezy zadzwonic 1155 oczywiscie 500 minut jest na domowe i usluge mozna zamowic jedna na 30 dni ,najtaniej z holandii dzwonic do polski z Laca Mobile wychodzi ponizej 1 cent bo jak sie zaladuje za 10E to dadza 20E , z belgi w tej chwili rowniez z Laca Mobile ponizej 2 centow za min no i jeszcze ciekawostka z Laca Mob z holandii mozna dzwonic na Laca Mob do belgi za 24 c/m za 30 minut realnie wychodzi 12c/m i z ortela z holandi na ortel do niemiec i belgi rowniez za 24 c/m realnie 12c/m w odwrotna strone juz tak tanio sie nie da.Pozdrawiam wszystkich z Magdeburga
matros-str Krzysiek Skwara +48790488121 bunkerbarge ANTVERPIA
M
matrosUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
witam wszystkich Lebara miala do 1.o9 2011 1 cent za minute,a teraz jest tak jak pisze Teos 4 c/m takze taniej zamowic Flat 500 w ortelu wysylajac smsa na 77300 z tekstem INT500 usluga aktywna przez 30 dni i zostaje automatycznie przedluzona jesli sa wystarczajace srodki na koncie, zeby domowic usluge nalezy zadzwonic 1155 oczywiscie 500 minut jest na domowe i usluge mozna zamowic jedna na 30 dni ,najtaniej z holandii dzwonic do polski z Laca Mobile wychodzi ponizej 1 cent bo jak sie zaladuje za 10E to dadza 20E , z belgi w tej chwili rowniez z Laca Mobile ponizej 2 centow za min no i jeszcze ciekawostka z Laca Mob z holandii mozna dzwonic na Laca Mob do belgi za 24 c/m za 30 minut realnie wychodzi 12c/m i z ortela z holandi na ortel do niemiec i belgi rowniez za 24 c/m realnie 12c/m w odwrotna strone juz tak tanio sie nie da.Pozdrawiam wszystkich z Magdeburga
matros-str Krzysiek Skwara +48790488121 bunkerbarge ANTVERPIA
K
kamil012345Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Mam karte ortela w niemczech i bardzo cenie te pakiety.500 minut za 10Euro to bardzo tanio.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.