Wielu kolegów używa w Niemczech Ortela do rozmów z domem.
Właśnie zauważyłem że Ortel wprowadził nowe taryfy: http://www.ortelmobile.de/pl-PL/opcje...nal-flats/
Najbardziej interesująca dla nas jest InterNational FLAT 500 czyli 500 minut na stacjonarne w Niemczech i w 33 innych krajach za 9,90 Euro na 1 miesiąc. Wychodzi 2 centy za minutę !!!
Nie wiem jak Wy ale ja w to wchodzę ;-)
Niestety nie mogę się z tym zgodzić, według tego co piszą tutaj: http://www.lebara-mobile.de/shop/ange...bot#offer2
Polska jest u nich w drugiej strefie czyli 4 centy/minutę.
Plus jednorazowa opłata za połączenie od 15 centów za wychodzące połączenia międzynarodowe, a także 9 centów za wychodzące połączenia krajowe. Okres promocji od 25.07.2011 do 30.09.2011.
Czyli nadal kiepska konkurencja dla oferty Ortela ;-)
Ciekawostka:
Ortel w kilku miejscach opisuje jak aktywować ta taryfę dzwoniąc na bezpłatny numer 1155 i następnie wybierając menu 81111
Natomiast nigdzie nie znalazłem jak tą taryfę wyłączyć ???
Ktoś wie ?
witam wszystkich Lebara miala do 1.o9 2011 1 cent za minute,a teraz jest tak jak pisze Teos 4 c/m takze taniej zamowic Flat 500 w ortelu wysylajac smsa na 77300 z tekstem INT500 usluga aktywna przez 30 dni i zostaje automatycznie przedluzona jesli sa wystarczajace srodki na koncie, zeby domowic usluge nalezy zadzwonic 1155 oczywiscie 500 minut jest na domowe i usluge mozna zamowic jedna na 30 dni ,najtaniej z holandii dzwonic do polski z Laca Mobile wychodzi ponizej 1 cent bo jak sie zaladuje za 10E to dadza 20E , z belgi w tej chwili rowniez z Laca Mobile ponizej 2 centow za min no i jeszcze ciekawostka z Laca Mob z holandii mozna dzwonic na Laca Mob do belgi za 24 c/m za 30 minut realnie wychodzi 12c/m i z ortela z holandi na ortel do niemiec i belgi rowniez za 24 c/m realnie 12c/m w odwrotna strone juz tak tanio sie nie da.Pozdrawiam wszystkich z Magdeburga
witam wszystkich Lebara miala do 1.o9 2011 1 cent za minute,a teraz jest tak jak pisze Teos 4 c/m takze taniej zamowic Flat 500 w ortelu wysylajac smsa na 77300 z tekstem INT500 usluga aktywna przez 30 dni i zostaje automatycznie przedluzona jesli sa wystarczajace srodki na koncie, zeby domowic usluge nalezy zadzwonic 1155 oczywiscie 500 minut jest na domowe i usluge mozna zamowic jedna na 30 dni ,najtaniej z holandii dzwonic do polski z Laca Mobile wychodzi ponizej 1 cent bo jak sie zaladuje za 10E to dadza 20E , z belgi w tej chwili rowniez z Laca Mobile ponizej 2 centow za min no i jeszcze ciekawostka z Laca Mob z holandii mozna dzwonic na Laca Mob do belgi za 24 c/m za 30 minut realnie wychodzi 12c/m i z ortela z holandi na ortel do niemiec i belgi rowniez za 24 c/m realnie 12c/m w odwrotna strone juz tak tanio sie nie da.Pozdrawiam wszystkich z Magdeburga
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies