Dawno nie byłem tutaj z Wami na pokładzie. Świeta Bożego Narodzenia to dobry czas na powrót. Wszystkim życzę spokoju i radości, ciepła i uśmiechu. A w Nowym Roku niech wszystko będzie pomyślne i dobre !
Pozdrawiam - Jerzy Mikołajczyk
-------
... a bocznokołowców parowych już nie ma ...
ale ja o nich pamiętam ...
Teos! Tobie, Twoim Bliskim życzę wszystkiego co najlepsze! Ludzkiej życzliwości, uśmiechniętych na codzień twarzy bliźnich i spolegliwych kapitanów. Prostego Renu, bez raf i wąskich gardeł. Kochającej żony i samych sukcesów na niwie zawodowej i bardzo prywatnej. Stopy Wody!
Adam.
Jakie to piękne, ze ludzie ludziom, niebo ziemi, ziemia niebu, ślą serdeczne Nowo Roczne życzenia i ja życzę bratnim marynarskim duszom ,na tle Teosowej przepięknej impresji wszystkiego co dobre
mądre i szlachetne.
Niech Nowy 2011 Rok pozwoli z ufnością spojrzeć w przyszłość, niech doda odwagi w pokonywaniu trudności dnia codziennego, niech odkryje nowe nadzieje oraz spełni wszystkie marzenia, niech będzie rokiem spokoju, rokiem satysfakcji i sukcesów...
Spełnienia powyższego Kapitanowi i Całej Załodze Wirtualnego Statku
życzy Mietek69
W tym Dniu Szczególnym Wszystkiego co najlepsze, i Zdrowia i Szczęścia i Wszelkiej Dobroci dla Wszystkich Załogantów Naszego statku i Ich rodzin życzy Marek Madura. Niech Boża Dziecina Wam Błogosławi.
A dla Panów Adama Reszki i Adama Madaja dodatkowo Serdeczne Życzenia Imieninowe.
Wesołych Świąt !
Wszystkim Adamom wszystkiego najlepszego w dniu imienim.
Życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, a na Nowy Rok błogosławieństwa od Dzieciątka Jezus.
Adaś! A ile tych toastów by miało być i czy potem pójdziesz na pasterkę? he, he, he. Ja na pasterkę będę jechał więc toasty będą dopiero później.
Życzę wszystkim rodzinnych i wesołych świąt.
Dołączam się i ja do tych wspaniałych życzeń. Zapewniam też, że podczas wieczerzy wigilijnej wzniosę toast za tych co na morzu i za tych, co na śródlądziu...
Zdrowych, spokojnych i miłych Świąt, oraz wspaniałego przyszłego, 2011 roku, Życzy Adam Madaj (przylodz)
I w duchu tej impresji Teosa która w odróżnieniu od nas się nie postarzała a w tych dniach jest jak najbardziej aktualna. Wszystkim koleżankom i kolegom załogantom tego statku życzy zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia szuwarowiec i czasami żeglarz morski.
Marian Janaś
Pogodnych,w gronie rodzinnym,przy bogato zdobionej choince,z obfitym workiem prezentów świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku całej załodze naszego Wirtualnego Statku życzy
Mietek69
Rok minął,co nie co się postarzeliśmy,Tylko Twoja Teos Impresja jest ciągle aktualna.Niech więc wraz z "Twoją" fotą Admirała przyniesie nam skok w ten lepszy Nowy Rok!/wiem ,wiem odgrzewany kotlet ,to nie to, jednak są kotlety zawsze smaczne i dlatego pozwalam sobie ponownie wrzucić link do tego,odgrzewanego kotleta / A wszystkim współczłonkom naszej załogi załączam swoje skromne życzenia Wszelakiej Pomyślności. http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiaz...azdka.html
Józef Bosman Feliga
Edytowany przez przylodz dnia 21.12.2010, 14 lat temu
I cóż, Kochani
roczek przeleciał nie wiadomo kiedy ;-)
A ja znowu uparcie życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wytrwałości w realizacji postanowień noworocznych a wszystkim marynarzom takich dystynkcji jakie ma pan na poniższej fotce
I żeby nie było że gwiazdor przyszedł z pustymi rękami proponuję w chwili wolnego czasu przejrzeć stronę http://www.photoship.co.uk/Browse%20S...Galleries/ z której zaczerpnąłem powyższą fotkę.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Nigdy nie myślałem, że przyidzie mi doczekac tak głęboko marynarskich życzen na tle zimowej impresji z wspaniałym podkładem muzycznym, dziękując p. Teosowi ; składam szczere i czyste, jak śnieżnobiała biel wigjlijnego opłatka życzenia zdrowia i pomyślności ,oby nigdy nie opuszczała pańskiego ducha wena do żeglugowej tematyki w nadchodzącym Nowym Roku.Dziękuje całej załodze za życzenia i WICE-WERSA.
Tadeuszu - Serdecznie dziękuję za wspaniały prezent, którego i ja czuję się adresatem.
W tym miejscu również, pozwolę sobie na złożenie Tobie i Wszystkim naszym członkom załogi, Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2010.
ZDROWIA - ZDROWIA - ZDROWIA.
Janusz T.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies