W tym Dniu Szczególnym Wszystkiego co najlepsze, i Zdrowia i Szczęścia i Wszelkiej Dobroci dla Wszystkich Załogantów Naszego statku i Ich rodzin życzy Marek Madura. Niech Boża Dziecina Wam Błogosławi.
A dla Panów Adama Reszki i Adama Madaja dodatkowo Serdeczne Życzenia Imieninowe.
Wesołych Świąt !
Niech Nowy 2011 Rok pozwoli z ufnością spojrzeć w przyszłość, niech doda odwagi w pokonywaniu trudności dnia codziennego, niech odkryje nowe nadzieje oraz spełni wszystkie marzenia, niech będzie rokiem spokoju, rokiem satysfakcji i sukcesów...
Spełnienia powyższego Kapitanowi i Całej Załodze Wirtualnego Statku
życzy Mietek69
Jakie to piękne, ze ludzie ludziom, niebo ziemi, ziemia niebu, ślą serdeczne Nowo Roczne życzenia i ja życzę bratnim marynarskim duszom ,na tle Teosowej przepięknej impresji wszystkiego co dobre
mądre i szlachetne.
Teos! Tobie, Twoim Bliskim życzę wszystkiego co najlepsze! Ludzkiej życzliwości, uśmiechniętych na codzień twarzy bliźnich i spolegliwych kapitanów. Prostego Renu, bez raf i wąskich gardeł. Kochającej żony i samych sukcesów na niwie zawodowej i bardzo prywatnej. Stopy Wody!
Adam.
Dawno nie byłem tutaj z Wami na pokładzie. Świeta Bożego Narodzenia to dobry czas na powrót. Wszystkim życzę spokoju i radości, ciepła i uśmiechu. A w Nowym Roku niech wszystko będzie pomyślne i dobre !
Pozdrawiam - Jerzy Mikołajczyk
-------
... a bocznokołowców parowych już nie ma ...
ale ja o nich pamiętam ...
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies