W związku z nadchodzącymi szybkim krokiem Świętami Bożego Narodzenia, wszystkim załogantom jak i sympatykom naszej strony składam życzenia szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Jednocześnie w ramach prezentów gwiazdkowych pozwoliłem sobie popełnić coś do obejrzenia czego serdecznie zapraszam http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiaz...azdka.html
Serdeczne podziękowanie za Życzenia i przecudnej urody impresję.Prześliczne fotki i świetnie dobrana melodia.Gorąco zachęcam wszystkich do obejrzenia i wysłuchania.Pozdrawiam
Teos, Ty masz duszę artysty!
Ta impresja z tą piękną kolędą są takie cieplutkie, choć przecież pełno tam śniegu, a jednak...
Jakoś tak miękko się robi człowiekowi na sercu i jakoś tak przyjemnie.
Dzięki Teos! Też bardzo dobrze Ci życzę. Myślę, że dzięki tej swojej artystycznej duszy osiągniesz wewnętrzną Nirwanę i będziesz w spokoju i harmonii żył długo i szczęśliwie, czego Tobie i Twoim Najbliższym serdecznie życzę.
Dołączam się do życzeń i dziękuję za uświadomienie mnie, że do uroczej kompozycji dodana była melodia. Zazwyczaj mam wyłączone głośniki bo nie lubię, jak mi znienacka włączają się jakieś reklamy których nie chcę słuchać.
Marian Janaś
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim członkom załogi naszego statku, w tym oczywiście naszemu Kapitanowi, a także pojawiającym się na pokładzie pasażerom składam serdeczne życzenia szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności. Aby nigdy nie brakło wody pod kilem. Aby ten statek i wszystkie inne statki prowadzone przez Was omijały wszelkie przeszkody. Tego Wam z całego serca życzę.
Marek Madura
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń na lepsze jutro na Nowy Rok 2010, składam Kapitanowi i załodze.
Szczególne gratulacje dla Tadeusza Teos'a za wspaniały prezent, wielkie dzięki !!!
Piotr z W-wy
Wszystkim Koleżankom i Kolegom, tym, których poznałem i Tym, których poznam, także Tym, z którymi nigdy nie przyjdzie mi się spotkać, życzę miłych, spokojnych i pogodnych Świąt. W Nowym roku, samych dobrych zdarzeń, a Żegludze, żeby trwała i wciąż dążyła do rozwoju.
Stopy wody pod kilem!
Z wielką przyjemnością dołączam się także z Życzeniem wszystkim członkom naszej załogi oraz wszystkim sympatykom naszego statku, Milutkich,Spokojnych i Radosnych Świąt.A w Nowym Roku Życzyłbym sobie i nie tylko większej aktywności na niwie propagowania rewitalizacji Polskich Szlaków Żeglugowych.
Tadeuszu - Serdecznie dziękuję za wspaniały prezent, którego i ja czuję się adresatem.
W tym miejscu również, pozwolę sobie na złożenie Tobie i Wszystkim naszym członkom załogi, Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2010.
ZDROWIA - ZDROWIA - ZDROWIA.
Janusz T.
Nigdy nie myślałem, że przyidzie mi doczekac tak głęboko marynarskich życzen na tle zimowej impresji z wspaniałym podkładem muzycznym, dziękując p. Teosowi ; składam szczere i czyste, jak śnieżnobiała biel wigjlijnego opłatka życzenia zdrowia i pomyślności ,oby nigdy nie opuszczała pańskiego ducha wena do żeglugowej tematyki w nadchodzącym Nowym Roku.Dziękuje całej załodze za życzenia i WICE-WERSA.
I cóż, Kochani
roczek przeleciał nie wiadomo kiedy ;-)
A ja znowu uparcie życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wytrwałości w realizacji postanowień noworocznych a wszystkim marynarzom takich dystynkcji jakie ma pan na poniższej fotce
I żeby nie było że gwiazdor przyszedł z pustymi rękami proponuję w chwili wolnego czasu przejrzeć stronę http://www.photoship.co.uk/Browse%20S...Galleries/ z której zaczerpnąłem powyższą fotkę.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Rok minął,co nie co się postarzeliśmy,Tylko Twoja Teos Impresja jest ciągle aktualna.Niech więc wraz z "Twoją" fotą Admirała przyniesie nam skok w ten lepszy Nowy Rok!/wiem ,wiem odgrzewany kotlet ,to nie to, jednak są kotlety zawsze smaczne i dlatego pozwalam sobie ponownie wrzucić link do tego,odgrzewanego kotleta / A wszystkim współczłonkom naszej załogi załączam swoje skromne życzenia Wszelakiej Pomyślności. http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiaz...azdka.html
Józef Bosman Feliga
Edytowany przez przylodz dnia 21.12.2010, 14 lat temu
Pogodnych,w gronie rodzinnym,przy bogato zdobionej choince,z obfitym workiem prezentów świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku całej załodze naszego Wirtualnego Statku życzy
Mietek69
I w duchu tej impresji Teosa która w odróżnieniu od nas się nie postarzała a w tych dniach jest jak najbardziej aktualna. Wszystkim koleżankom i kolegom załogantom tego statku życzy zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia szuwarowiec i czasami żeglarz morski.
Marian Janaś
Dołączam się i ja do tych wspaniałych życzeń. Zapewniam też, że podczas wieczerzy wigilijnej wzniosę toast za tych co na morzu i za tych, co na śródlądziu...
Zdrowych, spokojnych i miłych Świąt, oraz wspaniałego przyszłego, 2011 roku, Życzy Adam Madaj (przylodz)
Adaś! A ile tych toastów by miało być i czy potem pójdziesz na pasterkę? he, he, he. Ja na pasterkę będę jechał więc toasty będą dopiero później.
Życzę wszystkim rodzinnych i wesołych świąt.
Wszystkim Adamom wszystkiego najlepszego w dniu imienim.
Życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, a na Nowy Rok błogosławieństwa od Dzieciątka Jezus.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies