O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Życzenia świateczne

Ostatnia aktualizacja 6 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 15 lat temu
W związku z nadchodzącymi szybkim krokiem Świętami Bożego Narodzenia, wszystkim załogantom jak i sympatykom naszej strony składam życzenia szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Jednocześnie w ramach prezentów gwiazdkowych pozwoliłem sobie popełnić coś do obejrzenia czego serdecznie zapraszam
http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiaz...azdka.html
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Serdeczne podziękowanie za Życzenia i przecudnej urody impresję.Prześliczne fotki i świetnie dobrana melodia.Gorąco zachęcam wszystkich do obejrzenia i wysłuchania.Pozdrawiam
Józef Bosman Feliga
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 15 lat temu
Teos, Ty masz duszę artysty!
Ta impresja z tą piękną kolędą są takie cieplutkie, choć przecież pełno tam śniegu, a jednak...
Jakoś tak miękko się robi człowiekowi na sercu i jakoś tak przyjemnie.
Dzięki Teos! Też bardzo dobrze Ci życzę. Myślę, że dzięki tej swojej artystycznej duszy osiągniesz wewnętrzną Nirwanę i będziesz w spokoju i harmonii żył długo i szczęśliwie, czego Tobie i Twoim Najbliższym serdecznie życzę.
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
M
Marian JanasPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Dołączam się do życzeń i dziękuję za uświadomienie mnie, że do uroczej kompozycji dodana była melodia. Zazwyczaj mam wyłączone głośniki bo nie lubię, jak mi znienacka włączają się jakieś reklamy których nie chcę słuchać.
Marian Janaś
marek56marek56Użytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim członkom załogi naszego statku, w tym oczywiście naszemu Kapitanowi, a także pojawiającym się na pokładzie pasażerom składam serdeczne życzenia szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności. Aby nigdy nie brakło wody pod kilem. Aby ten statek i wszystkie inne statki prowadzone przez Was omijały wszelkie przeszkody. Tego Wam z całego serca życzę.
Marek Madura
P
PiotrWNowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń na lepsze jutro na Nowy Rok 2010, składam Kapitanowi i załodze.
Szczególne gratulacje dla Tadeusza Teos'a za wspaniały prezent, wielkie dzięki !!!
Piotr z W-wy
Dodano 15 lat temu
Wszystkim Koleżankom i Kolegom, tym, których poznałem i Tym, których poznam, także Tym, z którymi nigdy nie przyjdzie mi się spotkać, życzę miłych, spokojnych i pogodnych Świąt. W Nowym roku, samych dobrych zdarzeń, a Żegludze, żeby trwała i wciąż dążyła do rozwoju.
Stopy wody pod kilem!
Dodano 15 lat temu
Z wielką przyjemnością dołączam się także z Życzeniem wszystkim członkom naszej załogi oraz wszystkim sympatykom naszego statku, Milutkich,Spokojnych i Radosnych Świąt.A w Nowym Roku Życzyłbym sobie i nie tylko większej aktywności na niwie propagowania rewitalizacji Polskich Szlaków Żeglugowych.
Józef Bosman Feliga
Janusz TyburcyJanusz TyburcyUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Tadeuszu - Serdecznie dziękuję za wspaniały prezent, którego i ja czuję się adresatem.
W tym miejscu również, pozwolę sobie na złożenie Tobie i Wszystkim naszym członkom załogi, Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2010.
ZDROWIA - ZDROWIA - ZDROWIA.
Janusz T.
J. T.
Wojciech RytterWojciech RytterPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Gratulacje.Nigdy nie watpilem ,ze mamy tak zdolna Zaloge.Dolaczam sie do zyczen.RADOSNYCH SWIAT SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.
Z
zbychu1949Początkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
I ja życzę naszej załodze przede wszystkim spokojnych świąt wśród najbliższych
F
FidelisPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Nigdy nie myślałem, że przyidzie mi doczekac tak głęboko marynarskich życzen na tle zimowej impresji z wspaniałym podkładem muzycznym, dziękując p. Teosowi ; składam szczere i czyste, jak śnieżnobiała biel wigjlijnego opłatka życzenia zdrowia i pomyślności ,oby nigdy nie opuszczała pańskiego ducha wena do żeglugowej tematyki w nadchodzącym Nowym Roku.Dziękuje całej załodze za życzenia i WICE-WERSA.
Stanisław Fidelis
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 14 lat temu
I cóż, Kochani
roczek przeleciał nie wiadomo kiedy ;-)
A ja znowu uparcie życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wytrwałości w realizacji postanowień noworocznych a wszystkim marynarzom takich dystynkcji jakie ma pan na poniższej fotce

www.photoship.co.uk/JAlbum%20Ships/Miscellaneous/slides/Admiral%20in%20conning%20tower-01.jpg
I żeby nie było że gwiazdor przyszedł z pustymi rękami proponuję w chwili wolnego czasu przejrzeć stronę http://www.photoship.co.uk/Browse%20S...Galleries/ z której zaczerpnąłem powyższą fotkę.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Edytowany przez Teos dnia 20.12.2010, 14 lat temu
Dodano 14 lat temu
Rok minął,co nie co się postarzeliśmy,Tylko Twoja Teos Impresja jest ciągle aktualna.Niech więc wraz z "Twoją" fotą Admirała przyniesie nam skok w ten lepszy Nowy Rok!/wiem ,wiem odgrzewany kotlet ,to nie to, jednak są kotlety zawsze smaczne i dlatego pozwalam sobie ponownie wrzucić link do tego,odgrzewanego kotleta / A wszystkim współczłonkom naszej załogi załączam swoje skromne życzenia Wszelakiej Pomyślności.
http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiaz...azdka.html
Józef Bosman Feliga
Edytowany przez przylodz dnia 21.12.2010, 14 lat temu
bodzkabodzkaNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
Pogodnych,w gronie rodzinnym,przy bogato zdobionej choince,z obfitym workiem prezentów świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku całej załodze naszego Wirtualnego Statku życzy
Mietek69
Krzysztof WegnerKrzysztof WegnerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 14 lat temu
ja niestety zime spedzam w Anklam,z dala od rodziny.Jak ktos jest w okolicy to niech sie odezwie 603478831
M
Marian JanasPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 14 lat temu
I w duchu tej impresji Teosa która w odróżnieniu od nas się nie postarzała a w tych dniach jest jak najbardziej aktualna. Wszystkim koleżankom i kolegom załogantom tego statku życzy zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia szuwarowiec i czasami żeglarz morski.
Marian Janaś
Dodano 14 lat temu
Dołączam się i ja do tych wspaniałych życzeń. Zapewniam też, że podczas wieczerzy wigilijnej wzniosę toast za tych co na morzu i za tych, co na śródlądziu...
Zdrowych, spokojnych i miłych Świąt, oraz wspaniałego przyszłego, 2011 roku, Życzy Adam Madaj (przylodz)
S
SzygyUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Adaś! A ile tych toastów by miało być i czy potem pójdziesz na pasterkę? he, he, he. Ja na pasterkę będę jechał więc toasty będą dopiero później.
Życzę wszystkim rodzinnych i wesołych świąt.
kojkojUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Wszystkim Adamom wszystkiego najlepszego w dniu imienim.
Życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, a na Nowy Rok błogosławieństwa od Dzieciątka Jezus.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.