O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Majtek bez majtek (pytanko ?)

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
D
dziadek1077Użytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Na pewnym rejsie wprowadzono nazewnictwo gdzie stringi oznaczały najbardziej wtajemniczonego w arkana żeglarskie, zaś reformy kogoś zupełnie zielonego. Im dłużej trwał rejs, tym więcej stringów było na pokładzie... ;)
Andrzej
pozdrawiam z największej Łodzi w Polsce Wink
Andrzej
P
piernik3Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
a mo ze kobiety na pokładzie to stringi tylko ciekawe jak nazwiemy pojedynczego osobnika tej ślicznej płci
TrawersTrawersPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
Temat "Majtków" czy też "majtek" lub "majtania majtkami" jest wciąż aktualny. Szkoda jedynie, że nie jest kontynuowany.

Spróbuję podtrzymać ten świetny wątek.... Zapraszam do włączenia się.

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i niezbyt zobowiązujące czy osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie - wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:

"Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka, która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę jaką nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądały naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak, by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością...

PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka".
Z
zuzannaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 18 lat temu
Oczywiście, że nie wątpię, a wręcz liczę na nie! :p

Obawiam się jednak, że temat MAJTEK został wyczerpany, żeby nie powiedzieć - nadużyty - może zaczęlibyśmy inny, równie frapujący? Co BRACIA ŁODZIARZE na to?
Czekam w tym miejscu na "propozycję":p
Janusz TyburcyJanusz TyburcyUżytkownik Użytkownik
Dodano 18 lat temu
Chyba nie wątpisz Zuza w nasze poczucie humoru i błyskotliwość w wyczuwaniu bluesa.
Zabieraj się do roboty i pisania o roli majtek i ich powstania. :D:D:D
J. T.
Z
zuzannaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 18 lat temu
Przy Waszej pomocy, poczuciu humoru i błyskotliwym " wyczuwaniu blues`a" powinno się udać. :p

Gdyby KTOŚ wtedy szedł za mną i zbierał to, co ja tłukłam, byłoby mi teraz łatwiej, cha, cha, cha!!!
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 18 lat temu

Cytat

jurekde napisał/a:
no i sprawa się wydała , Zu się obraziła, posty skasowała i nas w smutku pogrążyła, poczekamy, może jej złość minie i na forum wróci, bo bez Niej jakoś smutno...:(:(:(
"A słowo stało się ciałem...." :)

Sama zobacz, Zu, jak wygląda forum bez Twoich wpisów poprzednich. Mam jednak przekonanie, że szybko to nadrobisz ;)
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 16.08.2007, 18 lat temu
M
mietwojNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu
Pamiętacie, pamiętacie. Nie jesteś ostatnim żyjącym dinozaurem bagiennym.
M
mietwojNowicjusz Nowicjusz
Dodano 19 lat temu

Cytat

jurekde napisał/a:
i dyskusja wylądowała w "szuwarach" , dalej nie wiem skąd wzięło się to okreslenie - "majtek", co do "majtki" może to nie po polsku ale z moich czasów /już doścć zamierzchłych/ bo niektórych forumowiczów w tym czasie nie było jeszcze na Świecie/ zaczepiano nas odzywką " cześć majtki " często kończyło się to bójką lub wieczornym "wypadem" na petlę 8-ki a potem pościgiem MO za nami po ogrodach działkowych , ale kto o tym pamięta, tylko takie repy jak ja.... :D, a pamietacie może wspólne patrole z MO dla poprawy bezpieczeństwa w tym rejonie ????2-ch wyrośnietych z TZŚ i dzielnicowy ...
jurekde
jurekdejurekdePoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 19 lat temu
no i sprawa się wydała ,Zu się obraziła, posty skasowała i nas w smutku pogrążyła,poczekamy ,może jej złość minie i na forum wróci, bo bez Niej jakoś smutno...:(:(:(
jd
Vm '68
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 19 lat temu
Pani Zuzanna postanowiła wykasować swoje posty i uczyniła to czyniąc ten wątek pełnym odpowiedzi w próżnię... Część tych odpowiedzi (głównie skierowanych bezpośrednio do Zuzanny) straciło tym sposobem adresata i sens. Napisałem o tym w newsach.

Pozdrawiam
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Dodano 19 lat temu
a cóż to się stało,że tyle "wątków" z tego forum uleciało, jakaś epidemia czy awaria serwera....a może temat zbyt frywolny i nie przystaje do IV RP ????, proszę śmiało, ja jestem dorosły i wszystko rozumię;) jak trzeba to "wątek " się wytnie by nie wchodzić w konflikt z cenzurą:(, przez "skórę" czuję , że coś niedobrego się dzieje!!!!! wygląda na to,że sam z soba prowadzę dysputę a nie jestem jeszcze w takim stanie ducha by do siebie "gadać"....:(
jd
Vm '68
Dodano 19 lat temu
No i minęlo 2 tygodnie zupełnej ciszy, może dość tego umartwiania, czyżbyście tak do serca wzięli sobie ten "post " ???:(
jd
Vm '68
Dodano 19 lat temu
ostatni dzwonek by myśli frywolne zmienić na rymowanki, czas postu tuż,tuż, trza popiołem głowę posypać i myśli frywolnych się wyzbyć na czas jakiś, tuszę,że czas ten wykorzystacie płodząc to i owo .....:D
jd
Vm '68
SzafranekSzafranekPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 19 lat temu
:pCoolGrinWołała i woła bo marynarka,czy bosmanka to se jest takie cuś,któremu zawsze mao i mało
Dodano 19 lat temu
Niepotrzebnie byłaś w stresie Zu, Szafranek ma jednak poczucie humoru i zna życie.....jak własną Marynarkę czy też Bosmankę....:D
jd
Vm '68
Dodano 19 lat temu
:pCoolGrinWołała i woła bo marynarka,czy bosmanka to se jest takie cuś,któremu zawsze mao i mało
Dodano 19 lat temu
Wcale nie chcę kończyć , pisałem wcześniej jaką stosuję zasadę, 1 i 1/2 raza, nie można dopuścic do tego by "Zu-Chętna" nie była zaspokojona....:p a ten wątek nie ma jeszcze nawet 1/2 a gdzie ten 1:(
jd
Vm '68
Dodano 19 lat temu
nieuchronnie zbliża się koniec karnawału i środa popielcowa, myśli grzeszne idą precz to i wątek pomału zamiera...trzeba będzie podrzucic coś z Owidiusza...:D jemu temat się nie znudził...
jd
Vm '68
Dodano 19 lat temu
Przyglądając się tej szelmierce słownej na temat majtek uważam,że są one ok to mniej więcej tak,jak ze stopniami np pan marynrz,pani marynarka,pan bosman pani bosmanka,pan kapitan,pani kpitalna BABA.GrinCool
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.