O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Przemineło z Odra

Ostatnia aktualizacja 14 lat temu
J
jaknek80Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
Witam kolegow ostatnio wpadla mi w rece ksiązka pod tytułem "Przeminelo z Odrą" no i mam pytanie w zwiazku z ta ksiązką czy to jest prawdziwa historia i czy moze ktos zna lub znał autora . A morze jest więcej tytułów z takiej seri chętnie poczytam.
M
MARIONowicjusz Nowicjusz
Dodano 15 lat temu
witam;jessli mowa o książce PRZEMINELO Z ODRĄ autora JERZY TADEK to moge powiedzieć że go znam osobiście.w/w książka jest dalej sprzedawana.jest w niej opisane życie autora.
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 14 lat temu
Jerzy Tadek to pseudonim. Jeśli znasz autora - podpowiedz kto nim jest :D
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.