grundi68Użytkownik Dodano
18 lat temudrogi teos czy chodzi ci o komentarze autorów czy publicznosci?
TeosAdministrator Dodano
18 lat temuZależy mi zarówno na rzetelnych opisach zdjęć jak i na komentarzach odwiedzających.
MonikaUżytkownik Dodano
18 lat temuJubileusz i przy okazji zmiana image :) no no młodniejemy :)
Monia (nz)
Janusz TyburcyUżytkownik Dodano
18 lat temuPiękna bareczka.Na ful załadowana.Chyba wrócę do pływania. Wspomnienia - i to miejsce i taka barka-moja ostatnia to -5046-Teos.:(
Janusz TyburcyUżytkownik Dodano
18 lat temuTEOS.
Dziękuję Ci serdecznie.Nie masz pojęcia jaką zrobiłeś mi radochę.Jeszcze bardziej odżyły we mnie wspomnienia. Ja tylko tak napisałem pod wpływem chwli,że chyba wrócę.Mam naprawdę szczere chęci i zawsze miałem.
Jest tylko jeden problem a mianowicie - mam firmę od 73-roku.Firma jest dobrze rozkręconą i szkoda ją zostawić.Jeden z synów jest dyrektorem w Warszawie w firmie ALCATEL- tam też ma dom, rodzinę i do Wrocławia ze zrozumiałych względów nie wróci.Drugi syn, m.i. absolwent naszj szkoły, jest od 4-lat w Londynie i tam układa sobie życie na stałe.
Jak widzisz jest PAT.
Pozdrawiam Cię i jeszcze raz dziękuję.
Janusz T.
MonikaUżytkownik Dodano
18 lat temuWoda drąży skałę Janusz, może i Ciebie przywola skutecznie, porwie, choć na chwilkę ...by się Tobą nacieszyć
Monia (nz)
TeosAdministrator Dodano
16 lat temuMinęło sporo czasu od mojego ostatniego wpisu, tym razem mamy trochę wyższe cyferki :D
Po półtora roku istnienia Galerii Floty (pierwsza fotka zamieszczona 17 sierpnia 2006) miałem dzisiaj przyjemność przekroczyć cyfrę 5000 w ilości plików w galerii. W momencie pisania tych słów mamy:
5002 plików w 231 albumach i 27 kategoriach z 538 komentarzami - wyświetlono 654533 razy
Dziękuję wszystkim Użytkownikom, zarówno tym bardzo aktywnym jak i trochę mniej ;), to dzięki Wam i dla Was ta galeria istnieje.
Edytowany przez Teos dnia 13.03.2008,
16 lat temu