O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Kalendarze

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 16 lat temu
Przełom starego i nowego roku to chwila gdy częściej niż zwykle myślimy o coraz szybciej upływającym czasie oraz o....... kalendarzach :D:D
W związku z tym stworzyłem w Galerii Floty album "Kalendarze" w którym można znaleźć próbki fantastycznego kalendarza o tylnokołowcach autorstwa Waldka Danielewicza i Franka Manikowskiego.

zegluga.szympanstudio.pl/albums/userpics/normal_okladka-2009.jpg

Ja ze swej strony nie dysponuję tak obszerną wiedzą jak Autorzy powyższego kalendarza.
Zdarza mi się natomiast pstryknąć czasami parę fotek i na bazie tych właśnie zabawiłem się w zrobienie kalendarza. W galerii umieściłem kartkę styczniową, jeżeli będzie zainteresowanie to dorzucę cały rok. Myślę że rozdzielczość jest wystarczająca do wydruku.

zegluga.szympanstudio.pl/albums/userpics/normal_Image00001.jpg

No i oczywiście link do albumu http://zegluga.szympanstudio.pl/thumb...?album=260
Edytowany przez Teos dnia 01.01.2009, 16 lat temu
januszbnjanuszbnDoświadczony użytkownik Doświadczony użytkownik
Dodano 16 lat temu
Wydrukowałem .... wyszło bardzo ładnie, a że czas leci więc pomyśl o następnych miesiącach. Dzieki "Teos" i wszystkiego najlepszego na cały rok.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.