O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

pchacz Bizon z przerobiona sterowka ?

Ostatnia aktualizacja 16 lat temu
wojpawojpaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
czy ktos ma informacje o pchaczu Bizon, ktory ma cala sterowke opuszczana , niewiem jaki numer .. Widzialem na Video w niederfinow, i mial swiatla zamonotowane podobnie jak Muflon, jezeli to jest prawda, czy ktos moze posiada zdjecia jego ?
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Czy to nie byl raczej Karibu?
wojpawojpaPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
nie byl to karibu.. .
100% to byl Bizon, ta sama sterowke co bizon, kominy, ksztalt, co dziwne mial bramki w okolo sterowki , jak wplyna do sluzy niederfinow, zawsze widzisz szczegolnie w Bizone, kazdy obniza sterowke i otwiera dach zeby moc sterowac i widziec jak wplywasz , na tym tego nie bylo, tak wyglada jakby cala sterowka sie opuszczala, mial radar zamontowany zaraz za sterowka, pomiedzy kominami,
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Też mnie ciekawi co to za bizon, nikt nic o nim niewie??????
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
M
Dodano 16 lat temu
Zgadza sie.Z najnowszych informacji dowiedzialem sie ze sa dwa takie Bizony z przerobionymi sterowkami i zmodernizowane lacznie z nowymi silnikami.Pchacze te sa wlasnoscia firmy Rentranscargo ze Szczecina,jeden z nich plywa na Zalewie Szczecinskim a drugi prawdopodobnie w Berlinie.Postaram sie zorganizowac fotki i wkleje je gdzies tu do galerii.
M
Dodano 16 lat temu
Udalo mi sie dostac fotki przebudowanej sterowki Bizona "RentransCargo 1".Wyglada calkiem ciekawie i nowoczesnie.Pchacz ma takze zmienione silniki napedowe na John Deere o mocy prawie 800KM.Fotki przeslalem do albumu "Roznosci" w galerii.

www.zegluga-rzeczna.pl/images/photoalbum/album_15/ar1.jpg
Edytowany przez Apis dnia 26.12.2008, 16 lat temu
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 16 lat temu
O innym Bizonie z przerobioną sterówka pisałem kiedyś w tym newsie:
http://www.zeglug...admore=112

www.zegluga-rzeczna.pl/images/zarty/zagadka1.jpg
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 06.04.2015, 10 lat temu
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 16 lat temu
Rentran Cargo kupił też Bizona B-21, na którym pływałem, mam pytanko tego Bizona też tak przerobił?????
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.