Dzisiaj dodałem do Galerii Floty nową kategorię "Poza granicami Polski" http://zegluga.szympanstudio.pl/index...php?cat=30
Nosiłem się z tym zamiarem od dłuższego czasu, w końcu zdecydowałem się na jego realizację. Chciałbym pokazać jak wygląda żegluga w krajach rozwiniętych pod tym względem, poza tym pływam aktualnie na Renie i jak narazie nie udało mi się zobaczyć ani sfotografować żadnego statku pod polską banderą :(
Zapraszam wszystkich do zamieszczania i oglądania zdjęć w nowej kategorii.
Witaj,uwazam ze to super pomysl, zeby rowniez w ten sposob pokazywac jak rozwinieta jest zegluga w innych krajach.Piszesz,ze nie spotkales na Renie zadnego polskiego statku,za to na wielu renskich statkach spotkasz polskie zalogi.
Pozdrowienia
Cześć, cieszę się że pomysł się spodobał, oczywiście nie zapominam o polkich załogach, na barce B.Litmeyer na której obecnie pływam jest nas dwóch Polaków, na innych spotykanych barkach też często się słyszy język polski. Myślę że warto w jakiś sposób zaznaczyć obecność polskiej załogi na pokładzie, może w ten sposób jak u nas
poprzez namalowanie polskiej flagi ?
A tak poza tym dzisiaj spotkałem w Duisburgu dwie polskie BM-ki - JANKO i BM ŁYKO 2.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies