Cytat
dyzma napisał/a:
Mam w związku z tym pytanie. Czy p. Jerzy Kajewski z firmy MHJ. Transport nie ma nic wspólnego z p. Henrykiem Kajewskim? Firma MHJ, jak wiecie, stanowczo się odcina od p. Henryka. Wzbudza zaufanie? Ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam Brać!
Witam,
Nazywam się Jerzy Kajewski. Poproszono mnie w firmie (MHJ), bym przedstawił się na forum i wyjaśnił wątpliwosci związane z moją osobą.
W firmie MHJ jestem odpowiedzialny za PR, kontakty z pracownikami, w razie potrzeby rekrutuję też nowych.
Jak wyżej napisano firma MHJ stanowczo odcina sie od byłej działalności pana Henryka Kajewskiego. Prywatnie jest on moim ojcem. Jako firma nie mamy zamiaru ukrywac tego faktu, tuszowac itd. Naszym zdaniem takie działania wpływają negatywnie na wizerunek firmy. Kazdy z przyszłych pracowników ma prawo do pełnej informacji i wiedzy na ten temat.
Pan Henryk Kajewski nie ma ŻADNEGO udziału w firmie MHJ Transport.
Ja osbiście nie mam zamiaru np zmieniac nazwiska z powodu byłej działalności mojego oojca. Bez przesady :)
Jestem mu wdzieczny za to, że mi pokazał istnienie takiego czegoś jak Żegluga Śródlądowa. Nasze prywatne relacje to sprawa osobista.
Dość o mnie.
Odnośnie opini o firmie wsrod bylych pracownikow. Wątpię, by ktoś się wypowiedział gdyż firma MHJ w tej formnie działa od poczatku lutego. Do tej pory zatrudnialismy Czechów. Mimo tego wszelkie opinie są mile widziane :)
Mam nadzieję, że w tym poscie wyjaśniłem wszelkie pojawiające się wątpliwości.
Po więcej informacji zapraszam do kontaktu: mhj.transport@gmail.com
Pozdrawiam,
Jerzy Kajewski