Swietne Ewka !
Jak Solenizant bedzie jeszcze w stanie przeczytac / nie mowie o stanie wskazujacym na spozycie / B)
to napewno Go ten wierszyk ucieszy.
Mysle, ze wybralas odpowiedni dzial.Zglosze wniosek / przy jakiejs nastepnej okazji, np. Andrzejki /, zeby Cie awansowano na Oficerke.
Pozdrawiam II Oficer-Kiniol
Zuzka, przez wrodzoną skromność nie będę zaprzeczać a poza tym jak ,,Xięga imion" tak mówi to cóż ja, biedny marynarzyna.....
Ewuniu, Twój wierszyk mną wstrząsnął ale nie tak jak kartka Kiniola, którą mi przysłał z dalekiej Rzeszy (Rzeszowa ? No z Niemiec po prostu!). Słowo daję, że nikt nigdy nie napisał dla mnie wierszyka, ba, nawet dwuwiersza, nawet rymowanki. Jesteś pierwszą, hmm i dziękuję. Staszek.
2. Na prawdę jestem pierwsza? :o Wzruszyłeś mnie do łez,
- Stachu, ty wiesz jak to się robi...
Szczurek Pokładowy
" Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś. "
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. nie możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies