Dla szukających kursów: operator VHS, obserwator radarowy i innych.
Przy Akademii Morskiej w Szczecinie istnieje Studium Doskonalenia Kadr Oficerskich, które organizuje szereg kursów zawodowych i specjalistycznych także dla żeglugi śródlądowej.
Oto ich adres internetowy: http://sdko.am.sz...
Ośrodka Szkolenia Morskiego "Libra" w Kołobrzegu www.szkoleniamors... ---- wiem, że jak nazwa wskazuje organizują tam szkolenia morskie, jednak można zrobić tam kompletne ITR-y i kurs na radio VHS i GMDSS. Ja robiłem na początku tego roku "Operatora Bliskiego Zasięgu" SRC - koszty zbliżone do tych w Szczecinie. Ośrodek znajduje się w Kołobrzegu w okolicy Portu Jachtowego (wejście od ul. Reja)
ul. Portowa 37
78-100 Kołobrzeg
telefon: 0-94 355 47 45
faks: 0-94 355 47 45
tel komórkowy: 0-600 909 200
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies