koziorożec B-02 to jest inaczej malowany i należący do zupełnie innej firmy niż jego brat O-02 a jemu nie jest poświęcony żaden post na tym forum jest tylko kilka zdjęć w galeri
Jeśli ktoś chce sie zająć dokładnym opisem tego pchacza to posiadam aktualne informacje i zdjęcia ja nie mam za wiele czasu na to pozdrawiam proszę chętnych o kontakt
Bartosz Piszczek
Absolwent TŻ w Nakle nad Notecią
Edytowany przez skinekpl dnia 21.05.2007, 18 lat temu
Czy ja się nie jasno wyrażam, widać Szanowni internauci że nie wszyscy czytają dokładnie posty i póżniej piszą nie na temat. POWTARZAM "KOZIOROŻEC-O-02" to jest dawny "KOZIOROŻEC-B-05" i tam prosiłem o zamieszczanie postów. Co do opisów jego to jest też opis pchaczy tego typu, jeżeli coś tam pominąłem to chętnie dodam.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies