O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

60 lat Nadbora - spotkanie w Muzeum Odry FOMT

Ostatnia aktualizacja 18 lat temu
januszbnjanuszbnDoświadczony użytkownik Doświadczony użytkownik
Dodano 18 lat temu
Informacja za 43 nr biuletynu "Prosto z pokładu"

www.kanalgliwicki.net/apis/info.jpg

duży format

http://www.kanalgliwicki.net/apis/inf...info_d.jpg

Upewniałem się telefonicznie - udział w spotkaniu dostępny dla wszystkich bez zaproszeń.
Edytowany przez januszbn dnia 06.03.2007, 18 lat temu
Dodano 18 lat temu
Dla przypomnienia powyższej informacji.
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 18 lat temu
Fajnie Janusz że przypomniałeś, ja się pewnie wybiorę, ktoś jeszcze może będzie obecny ?
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 18 lat temu
Jednak pojechałem i wierzcie albo nie - warto było.
Poznałem osobiście kilku ciekawych ludzi i wzbogaciłem swoją bibliotekę.
Przepraszam że tak skrótowo ale właśnie się pakuję i mam mało czasu.
Jeszcze raz wielkie dzięki Janusz, bo byłem tam dzięki Tobie !!
Dodano 18 lat temu

Cytat

Teos napisał/a:
Jednak pojechałem i wierzcie albo nie - warto było.
Poznałem osobiście kilku ciekawych ludzi i wzbogaciłem swoją bibliotekę.

Mogę tylko potwierdzić słowa Teosa i dodać, że poznaliśmy się wreszcie osobiście, a nie wirtualnie.

www.kanalgliwicki.net/apis/teos.jpg
Gdyby nie k a t a s t r o f a l n a pogoda w piątek, byłoby jeszcze ciekawiej. Trudno przytaczać w tym miejscu wypowiedzi uczestników spotkania, ale można je podsumować - jest źle, a może być jeszcze gorzej jeśli wszyscy, dla których los naszej żeglugi śródlądowej nie jest obojetny, nie zjednoczą wysiłków i nie stworzą jednolitej grupy lobbującej, bez podziału na branże. Z innych moich rozmów już w innym gronie wynika, że tworzy się coś takiego we Wrocławiu. Jednym głosem zaczynają mówić ludzie z administracji, pływający na wycieczkowcach, od przewozu ładunków i Ci związani z branżą turystyczną.

Nieco "luzu" i ogólnej wesolości wprowadzał swoimi opowieściami ..... Komandor por. Mieczysław Wróblewski (daj Boże każdemu dożyć takiego wieku w tak znakomitej formie)

www.kanalgliwicki.net/apis/komandor.jpg

Niebawem, jak uporządkuję nieco zrobione zdjęcia, prześlę je do naszej galerii, w tym sporo zdjęć z maszynowni Nadbora.

www.kanalgliwicki.net/apis/maszyna.jpg

Jako, że udzielono mi gościny na pokładzie statku inspekcyjnego "Kościuszko" (na zdjęciu pierwszy z lewej) zostałem do soboty. Pogoda była o niebo lepsza choć wiatr urywał głowę.

www.kanalgliwicki.net/apis/panorama.jpg

Słowem: warto było .... bardzo.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.